DUSJKOLLEKSJONER FRA GROHE

PRODUKTER FOR SKREDDERSYDDE DUSJER

Lag din egen personlige og skreddersydde spa-opplevelse med GROHE F-digital Deluxe og AquaSymphony. Denne kosmopolitiske og multi-sensoriske dusjen vil stimulere alle sansene dine og forvandle badet ditt til en plass for fysisk, følelsesmessig og spirituell velvære.

PRODUKTER FOR INNEBYGDE DUSJER

Hvis du har luksusen til å planlegge badet ditt fra bunnen, er Grotherm skjulte termostater i kombinasjon med GROHE hodedusjer et fantastisk alternativ.

HÅNDDUSJER OG DUSJSETT

Vår kolleksjon av hodedusjer, hånddusjer og sidedusjer kombinerer prisvinnende design med den nyeste teknologien og førsteklasses materialer. GROHE EcoJoy-dusjer viser at vi er opptatt av miljøet og oppfordrer til daglig vannsparing.

Finn ut hva du sparer!

Spar vann og energi med GROHE termostater

Vann- og energikalkulatoren hjelper deg umiddelbart med å se hvor mye du kan spare med et GROHE-termostat utstyrt med GROHE EcoButton og GROHE Turbostat. Etter noen få klikk vil du kunne få se de årlige kostnads- og energibesparelsene.

Klikk her for å beregne vann- og energibesparing

GROHE SPRAYMØNSTRE

NYT VARIASJONEN - OPPFRISKENDE ELLER AVSLAPPENDE?

Vårt unike design gir samme mengde vann til hvert munnstykke, som resulterer i en jevn spray. Uansett hvilket mønster som passer ditt humør – Normal, Champagne spray, Pure, Jet, Rain eller Massasje – så er du garantert at det kommer til å bli en gjennomgående stimulerende opplevelse. De nye strålene GROHE PureRain stråle, GROHE Bokoma stråle og ActiveRain stråle er de nyeste eksemplene av GROHE DreamSpray teknologiske innovasjoner.

REGNSTRÅLE

Bred og luksuriøs – et mykt, delikat mønster som er velgjørende for huden. Den etterligner varmt sommerregn, og strålen sørger for hel og jevn dekning.

PURERAIN-STRÅLEMØNSTER

GROHE Rain-strålemønsteret er videreutviklet i PureRain-strålemønsteret slik at du blir innhyllet av enda større og mykere vanndråper.

ACTIVERAIN SPRAY

ACTIVERAIN SPRAY

Innovativ spray som løser opp stive muskler eller skyller ut sjampoen din grundig.

SMARTRAIN-STRÅLE

Vår intelligente SmartRain-teknologi har alle fordelene med vår vanlige regnstråle, men med redusert vannmengde slik at du kan spare vann uten at komforten reduseres.

JETSTRÅLE

En fokusert og sirkulær spray som gir en forfriskende atskillelse av vann. Ideell for å stimulere huden eller bare rense badekaret eller dusjen.

PURE SPRAY

Navnet sier alt. En myk strøm av rent vann som kommer fra midten av dusjhodet – minner om en frisk fjellkilde.

WATERFALL-STRÅLE

En ekstra bred tut skaper sensuell nytelse av en foss i eget bad.

DRIZZLE-STRÅLE

Revitaliserende, kald vanntåke som virker som en frisk sjøbris.

MASSASJESTRÅLE

Et pulserende spraymønster for en stimulerende massasje.Gir en unik og forfriskende heldekkende massasje.

TRIOMASSASJE-STRÅLE

Kombinasjonen av den berømte Bokoma-sprayen og to massasjeprayer gir deg hode- og skuldermassasje i en kombinert spray.

BOKOMA STRÅLE

Åtte pulserende stråledyser gir deg følelsen av stimulerende massasje.

CHAMPAGNESTRÅLE

Tilsatt luft for større og mykere vanndråper. Mer luft betyr at det trengs mindre vann når du bruker dette tilfredstillende og milde strålemønsteret.

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring