<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>
F-digital Deluxe

F-digital Deluxe

Stimuler sansene dine

Hver person er enestående, og GROHEs skreddersyddedusjløsninger feirer denne entydigheten ogvariasjonen ved å la deg designe dusjen din etterditt eget syn på hvile, avslapping, regenerering, personligpleie, design og komfort. For en daglig spa-opplevelsesom er like individuell som du er.

Ved å bruke den trådløse Bluetooth-tilkoblingen,GROHE SPA® App* og GROHE F-digitalDeluxe, kan du stimulere alle dine sansermed bare en enkel håndbevegelse –nå tilgjengelig for Apple og Android mobileenheter.

OPPLEV

Akkurat som alle produktene i F-serien som representerer designfrihet, kan modulene i F-digital Deluxe installeres etter smak og behag, eller kan brukes som tillegg til et eksisterende system. GROHE F-digital Deluxe App gjør det mulig med fingerspisskontroll av alle modulfunksjoner - dvs. farget og dempbart LED-lys, musikk og dampens intensitet. Dette er nok en detalj som fremhever den unike fleksibiliteten som er en integrert del av filosofien til GROHE SPA™.

Fasinerende lyseffekter, din favorittmusikk og ren avslapping i ditt hjemme dampbad.

GROHE f-digital Deluxe Light Module

Lysmodul

Bruk farget lys til å endre stemningen i din GROHE SPA dusj. Bruk din iPod til å slå LED lysmoduler i dusjen av og på, og endre lysets farge og intensitet etter ditt humør.

Rainshower F-Series Sound set

Lydmodul

Avslappende eller gjenopplivende? Velg spilleliste eller album fra iTunes-biblioteket som du ønsker å lytte til i din GROHE SPA dusj, App'en lar deg justere volumet på GROHE dusjens høyttalere.

Rainshower F-Series Sound set

Damp

Fordelene ved damp har vært kjent i tusenvis av år, da fuktig varme åpner porene i huden din for å hjelpe kroppen med avgiftning. I dag er en steamdusj en integrert del av en ekte spa-opplevelse.

Med bare ett trykk med fingeren kan du forvandle dusjen til ditt eget spa. Myk belysning, avslappende damp og favorittmusikken din - med GROHE F-digital Deluxe, en Apple iPod touch 4G og GROHE F-digital Deluxe App kan du stimulere alle sansene dine med en enkel bevegelse med hånden. Nå også tilgjengelig som Bluetooth variant for Apple og Android mobile enheter.

Produktsortiment

Iconic award
2014 Iconic award
Best of the best
interior innovation award
2014 interior innovation award
Good Design USA
2013 Good Design USA
iF Product Design Award
2013 iF Product Design Award
red dot design award
2013 red dot design award

Grohtherm F

Grohtherm F

Se sortimentet
Rainshower F-series

Rainshower F-series

Se sortimentet