Finn showroom og installatør
Showrooms
  • Showroom
  • Installatør

Min Notatblokk

Du har ikke lagt til noen produkter

Når du har lagt produktene til notatblokken kan du laste ned listen til høyre her.

0 Produkt(er)
Last ned som PDF
Slett

Dette produktet er allerede i din Notatblokk

F-digital Deluxe

F-digital Deluxe

Stimuler sansene dine

Hver person er enestående, og GROHEs skreddersyddedusjløsninger feirer denne entydigheten ogvariasjonen ved å la deg designe dusjen din etterditt eget syn på hvile, avslapping, regenerering, personligpleie, design og komfort. For en daglig spa-opplevelsesom er like individuell som du er.

Ved å bruke den trådløse Bluetooth-tilkoblingen,GROHE SPA® App* og GROHE F-digitalDeluxe, kan du stimulere alle dine sansermed bare en enkel håndbevegelse –nå tilgjengelig for Apple og Android mobileenheter.

Finn butikk
GROHE SPA® Collections
Brosjyre
GROHE SPA® Collections

offer an extensive range of premium fittings

Galleri

gallery video
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image

OPPLEV F-digital Deluxe

GROHE F-digital Deluxe

Akkurat som alle produktene i F-serien som representerer designfrihet, kan modulene i F-digital Deluxe installeres etter smak og behag, eller kan brukes som tillegg til et eksisterende system. GROHE F-digital Deluxe App gjør det mulig med fingerspisskontroll av alle modulfunksjoner - dvs. farget og dempbart LED-lys, musikk og dampens intensitet. Dette er nok en detalj som fremhever den unike fleksibiliteten som er en integrert del av filosofien til GROHE SPA™.

Fasinerende lyseffekter, din favorittmusikk og ren avslapping i ditt hjemme dampbad.

GROHE f-digital Deluxe Light Module

Lysmodul

Bruk farget lys til å endre stemningen i din GROHE SPA dusj. Bruk din iPod til å slå LED lysmoduler i dusjen av og på, og endre lysets farge og intensitet etter ditt humør.

Rainshower F-Series Sound set

Lydmodul

Avslappende eller gjenopplivende? Velg spilleliste eller album fra iTunes-biblioteket som du ønsker å lytte til i din GROHE SPA dusj, App'en lar deg justere volumet på GROHE dusjens høyttalere.

Rainshower F-Series Sound set

Damp

Fordelene ved damp har vært kjent i tusenvis av år, da fuktig varme åpner porene i huden din for å hjelpe kroppen med avgiftning. I dag er en steamdusj en integrert del av en ekte spa-opplevelse.

">

Med bare ett trykk med fingeren kan du forvandle dusjen til ditt eget spa. Myk belysning, avslappende damp og favorittmusikken din - med GROHE F-digital Deluxe, en Apple iPod touch 4G og GROHE F-digital Deluxe App kan du stimulere alle sansene dine med en enkel bevegelse med hånden. Nå også tilgjengelig som Bluetooth variant for Apple og Android mobile enheter.

Produktserie

Designpriser

Iconic award

2014
Iconic award Best of the best

interior innovation award

2014
interior innovation award

Good Design USA

2013
Good Design USA

iF Product Design Award

2013
iF Product Design Award

red dot design award

2013
red dot design award