Finn showrooms og installører
Showrooms
  • Showroom
  • Installatør

Min Notatblokk

Du har ikke lagt til noen produkter

Når du har lagt produktene til notatblokken kan du laste ned listen til høyre her.

0 Produkt(er)
Last ned som PDF
Slett

Dette produktet er allerede i din Notatblokk

GROHE Baderomskolleksjon

GROHE Baderomskolleksjon

Precision Control for en avslappende dusjopplevelse.

GROHE baderoms armaturer forener prisvinnende design med de fineste materialer og det siste innen bransjeledene teknologi. Hver kolleksjon tilbyr et bredt utvalg av produkttyper for å utfylle det siste innen baderoms keramikk og dine personlige preferanser.

Kalkuler hvor mye du sparer!

GROHE Ondus® Digital Aquafountain

Spar Vann med en Digital Dusj

GROHE Ondus® kraner og dusjer er det nyeste innen vannbesparende teknologi. Dusjen kan forhåndsprogrammeres til brukerens foretrukne vannstrømningshastighet og temperatur. Du trenger ikke lenger kaste bort tid og vann på å justere temperatur og vanntrykket før du tar deg en dusj.

'Pause'-knappen på dusjkontrollen gjør det mulig for deg å stoppe vanntilførselen mens du dusjer (f.eks for å ta shampoo i håret) og deretter starte den igjen på nøyaktig samme temperatur og trykk for yttligere vannbesparing.

Shower Collections

GROHE Shower Collections

Experience the perfect shower every time with a GROHE shower. All our hand showers and shower systems feature GROHE DreamSpray® technology, which ensures balanced water distribution to every single shower nozzle.

Shower Collections

GROHE Baderomskolleksjon

GROHE baderoms servanter forener prisvinnende design med de fineste materialer og det siste innen bransjeledene teknologi. Hver kolleksjon tilbyr et bredt utvalg av produkttyper for å utfylle det siste innen baderoms keramikk og dine personlige preferanser.

Baderomskolleksjon
WC Løsninger - Betjeningsplater & Sanitærsystemer

Dusjtoalett, Betjeningsplater & Sanitærsystemer

Våre installasjonsrammer, innebygde sisterner, spyleventiler og betjeningsplater er med på å etablere luksuriøse baderomsløsninger som inneholder det nyeste innen vegghengt sanitærutstyr. Med GROHE EcoJoy ™ teknologi utgjør våre sisterner og betjeningsplater uanstrengt vannbesparing.

Betjeningsplater & Sanitærsystemer