GROHE Termostatbatterier

Precision Control for en avslappende dusjopplevelse.

GROHE baderoms armaturer forener prisvinnende design med de fineste materialer og det siste innen bransjeledene teknologi. Hver kolleksjon tilbyr et bredt utvalg av produkttyper for å utfylle det siste innen baderoms keramikk og dine personlige preferanser.

Kalkuler hvor mye du sparer!

GROHE Ondus Digital Aquafountain

Spar Vann med en Digital Dusj

GROHE Ondus kraner og dusjer er det nyeste innen vannbesparende teknologi. Dusjen kan forhåndsprogrammeres til brukerens foretrukne vannstrømningshastighet og temperatur. Du trenger ikke lenger kaste bort tid og vann på å justere temperatur og vanntrykket før du tar deg en dusj.

'Pause'-knappen på dusjkontrollen gjør det mulig for deg å stoppe vanntilførselen mens du dusjer (f.eks for å ta shampoo i håret) og deretter starte den igjen på nøyaktig samme temperatur og trykk for yttligere vannbesparing.

Dusjkolleksjoner

GROHE Dusjkolleksjoner

Opplev den perfekte dusjen hver gang du dusjer med en GROHE-dusj. Alle våre hånddusjer og dusjsett har GROHE DreamSpray-teknologi, som sikrer balansert vannfordeling til hver dusjdyse.

Dusjkolleksjoner

GROHE Baderomskolleksjon

GROHE baderoms servanter forener prisvinnende design med de fineste materialer og det siste innen bransjeledene teknologi. Hver kolleksjon tilbyr et bredt utvalg av produkttyper for å utfylle det siste innen baderoms keramikk og dine personlige preferanser.

Baderomskolleksjon
WC Løsninger - Betjeningsplater & Sanitærsystemer

Dusjtoalett, Betjeningsplater & Sanitærsystemer

Våre installasjonsrammer, innebygde sisterner, spyleventiler og betjeningsplater er med på å etablere luksuriøse baderomsløsninger som inneholder det nyeste innen vegghengt sanitærutstyr. Med GROHE EcoJoy ™ teknologi utgjør våre sisterner og betjeningsplater uanstrengt vannbesparing.

Betjeningsplater & Sanitærsystemer
Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring