EN HELT NY STANDARD INNEN SYNLIGE TERMOSTATER Grohtherm SmartControl

Grohtherm SmartControl er en stor ny utvikling for synlige termostater. Du får maksimal pålitelighet og presis kontroll på badet ditt. Grohtherm SmartControl er tilgjengelig som en separat enhet, og er designet for å kombinere det flotte utseende du forventer av et GROHE-produkt med den intuitive, enkle komforten til SmartControl.

GROHE SMARTCONTROL

UTFORSK EN VERDEN MED SMARTCONTROL

Design du kan stole på

Grohtherm SmartControl dusjtermostaten leveres i en rekke versjoner; Velg mellom én SmartControl-knapp for å få en badekartermostat. Eller velg to knapper for å legge til en hånddusj eller et dusjsett med en 600 mm eller 900 mm dusjstang ved siden av badekaret. Det synelige designet på alle Grohtherm SmartControl-versjonene gjør at den er enkel å installere på ethvert baderom – perfekt hvis du ser etter oppgradering!

Nøyaktig kontroll, innovative funksjoner

Grohtherm SmartControl er en innovativ termostatkontroll som lar deg justere volum og temperatur helt uten problemer. Du kan også velge ditt foretrukne spraymønster og bytte mellom hode- og hånddusj eller badekar. Det eneste du trenger å gjøre er å skru på det ergonomiske GROHE ProGrip-håndtaket for å øke vannvolumet – fra vannbesparende til full styrke – og skru ned igjen for å redusere det. For å stoppe vannet trenger du bare å trykke på knappen! Grohtherm SmartControl lagrer innstillingene dine til neste gang du dusjer.

Grohtherm kjennetegnes med pålitelighet takket være GROHE sin TurboStat-teknologi – en teknologi som sørger for at ønsket temperatur oppnås på brøkdelen av et sekund. Når vannet renner kan du være helt trygg på at du får en konstant temperatur på vannet og unngå ubehagelige overraskelser. Grohtherm SmartControl har også en 100% CoolTouch-teknologi som sørger for at overflaten alltid holder seg til en trygg temperatur som du kan ta på.

Elegant og praktisk design

Med Grohtherm SmartControl kan du få drømmedusjen, selv med liten plass. Det rene og kompakte designet gir deg god plass i dusjen, og den glatte toppen er designet slik at du praktisk kan oppbevare toalettsakene dine. I tillegg er SmartControl-knappene utformet med intuitive ikoner for enkel brukervennlighet med et elegant utseende.

Exposed thermostat

Termostatbatteri til dusj med dusjgarnityr
Grohtherm SmartControl
Termostatbatteri til dusj med dusjgarnityr
34720000
NOK 7 933,00 Veiledende pris inkl. moms
Termostatbatteri til dusj
Grohtherm SmartControl
Termostatbatteri til dusj
34719000
NOK 6 185,00 Veiledende pris inkl. moms
Termostatbatteri til badekar
Grohtherm SmartControl
Termostatbatteri til badekar
34718000
NOK 6 799,00 Veiledende pris inkl. moms
Termostatbatteri til dusj med dusjgarnityr
Grohtherm SmartControl
Termostatbatteri til dusj med dusjgarnityr
34721000
NOK 8 035,00 Veiledende pris inkl. moms

Finn et showroom nær deg

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring