DITT LIV. DINE REGLER.

DIN DUSJ. DIN TUR.

GROHE SMARTCONTROL

GROHE SMARTCONTROL KRAFTIG OG SJENERØS DUSJ SOM GIR DEG FULL KONTROLL

GROHE SmartContol er den innovative dusjen som lar deg enkelt justere vannmengde og temperatur. Du kan også velge ditt foretrukkede spraymønster og bytte mellom hode- og hånddusj uten å anstrenge deg. Du vrir helt enkelt på GROHE ProGrip-knappen for å øke eller redusere vannmengden – fra vannbesparende til fult styrke. Trykk på knappen for å pause vannet. SmartControl husker instillingene dine til neste gang du starter dusjen.

Trykk på knappen for å starte dusjen.

Vri for å justere vannvolumet gradvis fra Eco til full styrke.

Trykk igjen for å stoppe eller pause dusjen. Ditt foretrukne vannvolum forblir det samme neste gang du starter dusjen igjen.

Dusjnytelse i tre grader

Fleksibel

GROHE SmartControl gir deg en fleksibel kontroll. Skru på knappen for å finne ønsket vannmengde. Velg også hvilken spray du vil ha: fra en skånsom stråle til forfriskende dusj. Det er din dusj, akkurat slik du vil ha det.

Kraftig

Start med en kraftig stråle for å skylle ut sjoampoen og øk mengden til enkonsentrert stråle for å massere bort dagens stress.

Avslappende

Ta en pause i fra hverdagen og slapp helt av med GROHE SmartControl. Velg en myk og forfriskende regndusj, eller skru opp volumet for friskt sommerregn.

UTFORSK EN VERDEN MED SMARTCONTROL

GROHE SmartControl leveres i et stort utvalg av installasjonsalternativer og kombinasjoner.