GROHE Sense Brukeropplevelse

GROHE Sense-systemet har ved flere tilfeller oppdaget vannskader i tide

Den innovative teknologien i vannsikkerhetsystemet til GROHE Sense og GROHE Sense Guard har allerede hjulpet en rekke forbrukere med å unngå stress og utgifter relatert til vannskader i hjemmet. Et stort antall mennesker har allerede oppdaget fordelene med et GROHE Sense-systemet; fra vanlige huseiere som ønsker å ha ferie uten å bekymre seg for vannlekkasjer i eiendommen deres, til bedriftseiere som sørger for at lokalene deres blir overvåket for lekkasjer 24/7. Dersom du vurderer å oppgradere til smarthusteknologi, har opplevd marerittet som følger med vannlekkasjer i hjemmet allerede og ikke vil at det skal skje igjen, eller hvis du bare er nysgjerrig på hvordan GROHE Sense-produkter kan være til fordel for deg eller din virksomhet, les videre. Disse historiene viser hvordan GROHE vannsikkerhetssystemet allerede har spart virkelige kunder tid, penger og hjertesorg som kan komme fra selv den minste vannlekkasjen.

"Uten GROHE Sense ville skadene vært enorme. Det ville ha tatt oss minst fem dager å oppdage vannet i kjelleren uten den."

Nikolaus Klein, Tyskland

"GROHE Sense Guard oppdaget mindre lekkasjer og stoppet vanntilførselen før det var for sent. Dermed ungikk vi vannlekkasjer i hjemmet mitt."

Yvan Chevrat, Frankrike

"Heldigvis oppdaget jeg problemet i tide. Ellers ville vannet ha spredd seg over hele gulvet som nettopp hadde blitt renovert."

Oliver Black, Tyskland

"Min forventning var ekstra sikkerhet, spesielt ettersom vi bor i et eldre hus. Bare i tilfelle noe skulle skje."

André Wefers, Tyskland

Les mer

Den smarte vannsensoren.

Les mer om GROHE Sense

Den intelligente vannstopperen.

Les mer om GROHE Sense Guard

Appen for personlig vannsikkerhet.

Les mer om GROHE Sense-appen