VANNSIKKERHET FOR ALLE HJEM

HUSEIER ELLER LEIETAKER?

Uansett om du er en huseier eller leietaker tilbyr GROHE deg en løsning for å øke vannsikkerheten i hjemmet ditt, for å unngå uønsket og kostbar vannskade.

Uansett om det lekker fra husholdningsapparater, dusjen, toalettet eller vasken, om det er frostskader som fører til rørbrudd, eller til og med et problem med naboens eiendom, så lenge vann er inkludert kan det være sårbart for vannskader.

Det verste med vannlekkasjer er at små lekkasjer kan gå ubemerket i dager, uker eller måneder, noe som fører til gradvis vannskader og fuktighetsproblemer før du innser at noe er galt.

Det er derfor en positiv utvikling å beskytte hjemmet ditt med et smarthjem-system som overvåker vannforbruket og eventuelle endringer i fuktighetsnivå. Med GROHE Sense og GROHE Sense Guard kan du installere et komplett smarthjem-system for vannsikkerhet som holder deg informert og gir deg kontroll, når som helst og hvor som helst.

GROHE SENSE, DEN SMARTE VANNSENSOREN - OPPDAGER VANNLEKKASJER I HJEMMET

GROHE Sense, en batteridriven smart vannsensor som kan plasseres fleksibelt i rom og andre steder i alle hjem, uansett om du er en huseier eller en leietaker. Hvis en vannlekkasje oppdages vil du automatisk bli varslet slik at du kan stoppe problemet før det oppstår vannskader.

Den slanke og minimalistiske utformingen av vannsensoren gjør at den vil passe inn på en diskret måte i et rom hvor det kan oppstå vannlekkasjer - og med forlengelsessettet når den også vanskelige steder. Ideelt for kjøkken, bad, kjeller eller annet område som er sårbart for vannskader.

Les mer om GROHE Sense

GROHE SENSE GUARD VANNSTOPPER - INSTALLASJON PÅ HOVEDRØRET

GROHE Sense Guard, en smart vannstopper som automatisk stenger vanntilførselen ved tilfeller av vannlekkasje, og som sporer vannforbruket ditt. Denne smarthjem-enheten må installeres på hovedrøret etter vannmåleren, og det er derfor nødvendig med tilgang til hovedrøret.

Vi anbefaler at leietakere inngår en avtale med eier/utleier av huset før installasjon av enheten, da denne installasjonen medfører en permanent forandring av rørsystemet.

Les mer om GROHE Sense Guard

FLERE POTENSIELLE VANNSKADER HAR BLITT OPPDAGET I TIDE

"Min forventning var ekstra sikkerhet, spesielt ettersom vi bor i et eldre hus. Bare i tilfelle noe skulle skje."

André Wefers, Tyskland

Les historiene fra brukerne