VANNSIKKERHETSSYSTEM FOR DIN VIRKSOMHET OG DIN EIENDOM

Å drive en bedrift eller eie en eiendom gir mye ansvar og en stor liste over ting å bekymre seg over. Så hvorfor ikke fjerne en ting fra den listen? Ved å investere i trygghet med et smart vannsikkerhetssystem kan du beskytte lokalene dine mot de ødeleggende konsekvensene fra vannskader.

Vannskader og oversvømmelser kan gi store konsekvenser for virksomheten. Ikke bare kostnaden på et ødelagt lager, inventar og utstyr, men også tiden som trengs for å reparere skadene - det kan ta dager eller uker å tørke ut før reparasjonen begynner. For utleiere kan det bety å måtte finne et midlertidig sted for leietakere, mens reparasjoner utføres. Et annet viktig poeng er at vannskader og oversvømmelser kan føre til risiko for helse og sikkerhet for ansatte og kunder.

Enda verre, vannlekkasjer og vannskader holder seg ikke til kontortiden! Derfor vil enhver bedrift eller eiendomseier være klok ved å vurdere et smart vannsikkerhetssystem som kan varsle deg om problemer tidlig, og til og med stenge vanntilførselen eksternt før en vannlekkasje blir til en kostbar katastrofe.

SMÅ BEDRIFTER, BUTIKKER, RESTAURANTER - INGEN FLERE UTGÅENDE DAGER PÅ GRUNN AV VANNSKADER

Vannlekkasjer vil ikke bare forårsake kostnader på eiendommen og lageret ditt, men det gjør også at virksomheten din må stenge i flere dager! Med GROHE vannsikkerhetssystem kan slike ubeleilige situasjoner unngås ved å oppdage vannlekkasjer og stenge av vannet automatisk før det kan forårsake betydelig skade.

GROHE Sense vannsensor og GROHE Sense Guard er egnet for forretningsmiljøer, avhengig av antall bad og kjøkken inventar.

Eiendommer med begrenset antall sanitære apparater:

  • en butikk,
  • et mindre kontor,
  • en restaurant,
  • et legekontor,
  • og andre liknende tilfeller.

En person som har kontroll over vannstrømmen kan ta avgjørelsen om å stenge av vannet, uten ytterligere negativ innvirkning på virksomheten. Kontroll over vannsystemet utføres via en smartelefon-app.

Kontakt oss for en løsning som passer dine behov

KONSTRUKSJONSPLASSER - IKKE LENGER VANNSKADE GRUNNET INSTALLASJONSFEIL

Byggeplassen står tom om natten, men det er gjort en feil ved installasjonen av rør og vanninnretninger. Plutselig lekker det vann i flere timer før det kan stoppes, og det ødelagte materialet må byttes ut, ekstra kostnader må dekkes og det oppstår en forsinkelse i konstruksjonsarbeidet. Med GROHE Sense Guard kan vannlekkasjer minimeres med automatisk avstengning av vannet før det forårsaker en massiv skade.

GROHE Sense Guard tilbyr automatisk beskyttelse ved tilfeller av rørbrudd og for mye vannutstrømning - den smarte vannstopperen kan registrere disse hendelsene og stenge vannet automatisk. Selv uten Wi-Fi-tilkobling leverer enheten denne grunnleggende funksjonen når den kobles til strøm og installeres på vannrøret.

Kontakt oss for en løsning som passer dine behov

EIERE AV EIENDOMMER - BESKYTT DIN EIENDOMS VERDI VED Å REDUSERE VANNSKADER

Er du eier av næringseiendom eller bolig? Du har kanskje allerede utstyrt bygget med røykvarslere for å oppdage brann tidlig, og for å unngå betydelig skade. Hva med å gå et skritt videre og beskytte din eiendom med et vannsikkerhetssystem? Vann som lekker i en bygning i flere timer eller dager før lekkasjen blir oppdaget og stoppet, kan føre til betydelige og langsiktige negative effekter på bygningen. Med GROHE vannsikkerhetssystem blir vannet automatisk stengt av når det oppdages en vannlekkasje, før det kan forårsake en betydelig vannskade.

Vær oppmerksom på at GROHE vannsikkerhetssystem for øyeblikket kun kan installeres på eiendommer hvor størrelsen på sanitære installasjoner ligner en vanlig enebolig.

Kontakt oss for en løsning som passer dine behov