Om GROHE

OM GROHE

GROHE er en av verdens ledende merkevarer innenfor komplette baderomsløsninger og kjøkkensystemer. Med hovedkontor i Tyskland, har GROHE til sammen over 6500 ansatte i 150 land.

Siden 2014 har GROHE vært en del av den japanske produsenten LIXIL, en global markedsleder innenfor sanitær- og byggevareprodukter. For å kunne tilby «Pure Freude an Wasser» er hvert produkt fra GROHE basert på de fire kjerneverdiene kvalitet, teknologi, design og bærekraft. Kjente produkter som GROHE Eurosmart, GROHE sin termostatteknologi og banebrytende innovasjoner som GROHE Blue, understreker merkevarens sterke kompetanse.

GROHE har som mål om å skape livsforbedrende, intelligente og bærekraftige løsninger som tilføyer merverdi for kunden. Med design- og utviklingsavdelingene godt forankret i Tyskland, kan GROHE sine produkter bære kvalitetsstempelet "Made in Germany", som ytterligere styrker kundenes tillit til merkevaren.

GROHE tar sitt samfunnsansvar på alvor og fokuserer på en ressursbesparende verdikjede. Siden april 2020 har merkevaren hatt en CO2-nøytral produksjon over hele verden. GROHE har selv også satt seg et mål om å bruke plastfri produktemballasje innen 2021.

I løpet av de siste ti årene har GROHE vunnet mer enn 460 design- og innovasjonspriser, i tillegg til flere topprangeringer som «Tysklands mest bærekraftige større selskap». GROHE var den første leverandøren i VVS-bransjen til å vinne CSR-prisen som gis ut av den tyske regjeringen, og har blitt omtalt som en av "topp 50 bedrifter som endrer verden" av det anerkjente Fortune® magasinet.

Antall medarbeidere: 6.500

Tilgjengelighet: i mer enn 150 land

GROHE Group har tre ulike fabrikker plassert i Tyskland og de resterende i andre markeder som i Portugal, Thailand og Sør-Afrika.

CSR Award - Company News - About GROHE

Careers at GROHE

German Sustainability Award 2016/ CSR Award of the German Federal Government

Press

Referanser

Referanser

GROHE-Dusjer produsert i Tyskland

Forutseende og bærekraftig produksjon

Våre kjerneverdier

Kvalitet, teknologi, deisgn og bærekraft. Ved hjelp av våre fire kjerneverdier forplikter vi oss til å skape eksepsjonelle opplevelser. GROHE har som mål om å skape livsforbedrende, intelligente og bærekraftige løsninger som tilføyer merverdi for kunden.

GROHE Headquarter in Düsseldorf

GROHE Group hjemmesiden

Besøk GROHE Group sin hjemmeside for fakta og tall om selskapet, samt informasjon rundt investorer, presse, leverandører og International Project Planner.