GROHE Baderoms Kolleksjoner

Som ledende produsent av sanitærprodukter leverer GROHE et stort utvalg av baderomsprodukter i alle former, fasonger og prisklasser. På denne siden finner du oversikt over alle våre baderomskolleksjoner, fra brukervennlige Eurosmart til eksklusive Allure.

Ved å tilby en rekke ulike produktlinjer kan du finne din perfekte baderomkolleksjon til ditt baderom og få en helhetlig stil med matchende kran, dusj, servant og tilbehør.

Brukervennlige baderomsarmaturer

WC Løsninger - Trykkplater og Sanitær Systemer

GROHE Termostatkolleksjoner

Når vi produserer GROHE termostater innreter vi oss mot å bruke det mest sensitive termometeret for å måle ønsket vanntemperatur - huden din. De revolusjonerende termostatene i Grohtherm-kolleksjonen sørger for at varmt og kaldt vann vil røre huden din i nøyaktig det forholdet du ønsker.

Termostatkolleksjoner
Dusj-kolleksjoner

GROHE Dusjkolleksjoner

Opplev den perfekte dusj hver gang med en GROHE dusj. Alle våre hånddusjer og dusjsystemer har GROHE DreamSpray teknologi, som sikrer balansert vanndistribusjon til hvert enkelt dusj-munnstykke.

Dusjkolleksjoner
WC-løsninger - Trykkplater & Sanitær Systemer

Dusjtoalett, Trykkplater & Sanitær Systemer

Våre sanitærinstallasjonsrammer, skjulte sisterner, spyleventiler og utløserplater legges til rette for å skape luksuriøse baderomsmiljøer med det siste innen vegghengt sanitærutstyr. Med GROHE EcoJoy™-teknologi sørger våre sisterner og trykkplater for at det er enkelt å spare vann.

Trykkplater & Sanitær Systemer