GROHE Baderoms Kolleksjoner

GROHE baderoms servanter forener prisvinnende design med de fineste materialer og de nyeste bransjeledende teknologiene. Hver kolleksjon har et bredt utvalg av servant-typer for å komplimentere den nyeste baderoms-porseleen og dine personlige preferanser.

Baderomsarmaturer i Moderne design

WC Løsninger - Trykkplater og Sanitær Systemer

GROHE Termostatkolleksjoner

Når vi produserer GROHE termostater innreter vi oss mot å bruke det mest sensitive termometeret for å måle ønsket vanntemperatur - huden din. De revolusjonerende termostatene i Grohtherm-kolleksjonen sørger for at varmt og kaldt vann vil røre huden din i nøyaktig det forholdet du ønsker.

Termostatkolleksjoner
Dusj-kolleksjoner

GROHE Dusjkolleksjoner

Opplev den perfekte dusj hver gang med en GROHE dusj. Alle våre hånddusjer og dusjsystemer har GROHE DreamSpray teknologi, som sikrer balansert vanndistribusjon til hvert enkelt dusj-munnstykke.

Dusjkolleksjoner
WC-løsninger - Trykkplater & Sanitær Systemer

Dusjtoalett, Trykkplater & Sanitær Systemer

Våre sanitærinstallasjonsrammer, skjulte sisterner, spyleventiler og utløserplater legges til rette for å skape luksuriøse baderomsmiljøer med det siste innen vegghengt sanitærutstyr. Med GROHE EcoJoy™-teknologi sørger våre sisterner og trykkplater for at det er enkelt å spare vann.

Trykkplater & Sanitær Systemer