Finn showroom og installatør
Showrooms
  • Showroom
  • Installatør

Min Notatblokk

Du har ikke lagt til noen produkter

Når du har lagt produktene til notatblokken kan du laste ned listen til høyre her.

0 Produkt(er)
Last ned som PDF
Slett

Dette produktet er allerede i din Notatblokk

GROHE Baderoms Kolleksjoner

GROHE Baderoms Kolleksjoner

GROHE baderoms servanter forener prisvinnende design med de fineste materialer og de nyeste bransjeledende teknologiene. Hver kolleksjon har et bredt utvalg av servant-typer for å komplimentere den nyeste baderoms-keramikken og dine personlige preferanser.

WC Løsninger - Trykkplater og Sanitær Systemer

GROHE Termostatkolleksjoner

Når vi produserer GROHE termostater innreter vi oss mot å bruke det mest sensitive termometeret for å måle ønsket vanntemperatur - huden din. De revolusjonerende termostatene i Grohtherm-kolleksjonen sørger for at varmt og kaldt vann vil røre huden din i nøyaktig det forholdet du ønsker.

Termostatkolleksjoner
Dusj-kolleksjoner

GROHE Dusjkolleksjoner

Opplev den perfekte dusj hver gang med en GROHE dusj. Alle våre hånddusjer og dusjsystemer har GROHE DreamSpray teknologi, som sikrer balansert vanndistribusjon til hvert enkelt dusj-munnstykke.

Dusjkolleksjoner
WC-løsninger - Trykkplater & Sanitær Systemer

Dusjtoalett, Trykkplater & Sanitær Systemer

Våre sanitærinstallasjonsrammer, skjulte sisterner, spyleventiler og utløserplater legges til rette for å skape luksuriøse baderomsmiljøer med det siste innen vegghengt sanitærutstyr. Med GROHE EcoJoy™-teknologi sørger våre sisterner og trykkplater for at det er enkelt å spare vann.

Trykkplater & Sanitær Systemer