Finn showroom og installatør
Showrooms
  • Showroom
  • Installatør

Min Notatblokk

Du har ikke lagt til noen produkter

Når du har lagt produktene til notatblokken kan du laste ned listen til høyre her.

0 Produkt(er)
Last ned som PDF
Slett

Dette produktet er allerede i din Notatblokk

GROHE Baderom

Prisbelønt Design

GROHE Ditt Baderom

På Baderom har vi det bredeste utvalget av produkter for alle uttakspunkter og i tre forskjellige stiler: Cosmopolitan, moderne og autentisk - alle med et distinkt utseende og kjennetegn for å tilfredsstille våre forbrukere over hele verden. Andre spennende utviklinger inkluderer vår banebrytende GROHE Power & Soul® dusj med sju 'ett klikk'- kombinasjoner av både forfriskende og avslappende strålemønstre, samt videreutvikling av GROHE Eurocube som tilbyr et Cosmopolitan sortiment til en rimelig pris.

Produkter & Løsninger

GROHE SmartControl

Tenk på en dusj. Handler det ikke bare om vanndråper som faller? Det er ikke så anavsert. Og likevel, må det GROHE SmartControl gjør med vannet før du tror på det. Systemet transformerer en enkel dusj til en helt ny dusjopplevelse som føles ut som om den er skreddersydd for deg.

Den perfekte dusjopplevelsen - alt med et lite fingertrykk
GROHE BestMatch™

GROHE BestMatch™

Velkommen til GROHE BestMatch™! Med noen få klikk vil du kunne finne den perfekte kombinasjonen av servant og kran for deg. Over 3000 kombinasjoner har blitt testet i GROHE's Lab slik at du kan være sikker på å finne din BestMatch med optimal vann levering, høyeste komfort og beste design match.