SKAPT FOR Å PASSE I FORM OG FUNKSJON

GROHE kjøkkenvasker

Enten du fyller gryter, renser grønnsaker eller vasker opp etter et stort måltid. Kjøkkenvasken din er et sted du stopper ved uttallige ganger i løpet av dagen, så hvorfor ikke velge en vask som overgår dine forventinger av kvalitet, design og funksjoner?

Designet på GROHE kjøkkenvasker er tilpasset slik at de passer all kjøkkeninnredning, med en kolleksjon av innovative og moderne design. Du vil finne kompakte modeller med integrert avløp, store dobbelvasker for bedre plass, og klassiske innebygde vasker med avrenningsflater. Med funksjoner som GROHE QuickFix-systemet og vendbart design som standard, kan du montere din nye GROHE kjøkkenvask på bare noen få minutter. Fra den støydempende funksjonen GROHE Whisper isolasjon til oppløftsventil som sørger for at du ikke trenger å dyppe hånden ned i det møkkete vannet igjen. Med en kjøkkenvask fra GROHE vil du merke forskjellen, og oppvasken vil føles mindre ut som husarbeid.

Oppdag GROHE kjøkkenvasker

Nr. 1 på kjøkkensystemer - GROHE har alt

Som verdens største leverandør av kjøkkensystmer, leverer GROHE det meste. Våre kjøkkenkraner, vannsystemer, vasker, tilbehør og oppløftsventil gjør det enkelt å skape et innovativt, komfortabelt og praktisk kjøkken.

Kvalitet du kan se og føle

GROHE er kvalitet. Med en patentert overflateteknologi blir rengjøringen enkel, og du får god holdbarhet og styrke med kvaliteten i rustfritt stål.

GROHE Kjøkkenvaskpakke - En pakke med alt-i-én

Gjør kjøpet ditt enklere med våre ferdig-pakker. 4 kolleksjoner av vasker og kjøkkenkraner som selges i én garanterer en ren stil og perfekt tilpasset ytelse.

Komplett portefølje i alle prisklasser

Noe for alle kjøkken - kolleksjonen vår av vasker dekker alle stiltyper, størrelser og prisønsker. Du kan være sikker på at du finner din perfekte modell.

Kolleksjoner med kjøkkenvasker i rustfritt stål fra GROHE

KOMPLETT PRODUKTOVERSIKT

Finn en kjøkkenvask som passer deg hos GROHE. K-serien med vasker tilbyr størrelse og stil til alle typer kjøkken. Velg mellom 1, 1,5 eller 2 kummer, og om vasken skal være innebygd eller underlimt. Oppgrader området rundt vasken med det nyttige tilbehøret vårt. Vaskene til GROHE tilbyr et hav av slitesterke designalternativer.

Se alle produkter

Produktfunksjoner

Vi er sikker på at du vil elske alt fra den støydempende funksjonen GROHE Whisper isolasjon til oppløftsventil som sørger for at du ikke trenger å dyppe hånden ned i det møkkete vannet igjen. Med en kjøkkenvask fra GROHE vil du merke forskjellen, og oppvasken vil føles mindre ut som husarbeid.

Se alle funksjoner
Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring