Finn showroom og installatør
Showrooms
  • Showroom
  • Installatør

Min Notatblokk

Du har ikke lagt til noen produkter

Når du har lagt produktene til notatblokken kan du laste ned listen til høyre her.

0 Produkt(er)
Last ned som PDF
Slett

Dette produktet er allerede i din Notatblokk

GROHE Kjøkken

Prisvinnende design med innovativ funksjonalitet

På samme måte som et godt måltid kombinerer nydelig presentasjon, ferske ingredienser og næringsinnhold, balanserer våre blandebatterier perfekt kvalitet, teknologi og design. Ved å kun bruke de fineste materialene og de nyeste bransjeledende teknologiene, leverer GROHE kjøkkenblandebatterier mange år med pålitelig ytelse - dag ut, dag inn.

Kjøkkentilbehør

GROHE Blue Shop

Glass, karafler, filtere og CO2-flasker for GROHE Blue®

Se alle produkter

Prisvinnende design

Red dot Award: Best of the Best 2014

Red dot awards: Best of the Best 2014

I 2014 viste nok en gang GROHE dyktighet som en ledende produsent av designkraner og armaturer med "Red Dot Award: Product Design".

GROHE vant prisen "Red dot: Best of the Best" for sin Minta Touch kjøkkenkran. Dette var femte gang på syv år at GROHE sikret det som uten tvil er designmiljøets mest ettertraktede anerkjennelse.

Brukervennlige funksjoner

K7 Ettgreps kjøkkenbatteri

Innovativt design og høy kvalitet er kombinert med uslåelig ergonomi.

Tre tuthøyder
Lav tut, middels høy tut og høy tut. Uansett hvilken stil du velger, sørger GROHE ComfortHeight for at tuten på kjøkkenarmaturet er designet slik at du lett kan håndtere store gryter.

Uttrekksfunksjon med dusjspray
Fra å skylle frukt og grønnsaker til å rengjøre fettete gryter er en uttrekkbar kran med dusjspray en viktig del av kjøkkenutstyret for kokken i hjemmet. Flere av våre kjøkkenarmaturer inkluderer design med en uttrekk- eller nedtrekkbar stråle.

Komfortabel spakhåndtering, selv i trange omgivelser
På flere av våre kjøkkenarmaturer er betjeningshåndtaket plassert på siden av armaturkroppen. For å sikre komfortabel bruk når armaturet er plassert foran en vegg har vi rejustert armaturkassetten slik at den dreier 70° forover og 30° bakover.

Designet for å vare livet ut

GROHE SilkMove

GROHE kjøkkenarmaturer er designet for å vare livet ut. Ved utvikling av et nytt produkt blir alle nye materialer og komponenter testet for å sikre at de oppfyller våre høye kvalitetsstandarder.

Våre kjøkkenarmaturer gjennomgår omfattende levetidstester som simulerer flere år med daglig bruk. Dette sikrer at alle våre produkter leverer perfekt ytelse i flere år fremover.

Ettgreps kjøkkenarmaturer med GROHE SilkMove®-teknologi. En ekstra bred bruksvinkel og førsteklasses keramiske plater sikrer enkel kontroll av vanntemperatur og vannmengde selv med våte eller fettete hender.

Vår reservedelsgaranti sikrer at dersom et produkt er utgått, vil alle reservedeler være tilgjengelige i 10 år (15 år for skjulte deler).