Ditt kjøkken

GROHE for ditt kjøkken

Velkommen til den smarteste produktporteføljen i bransjen, hvor kjøkkenkraner, vannsystemer og forbrukervennlige funksjoner kombineres med enestående design. Nyt den ultimate GROHE kjøkkenopplevelsen.

GROHE Kolleksjoner

Kjøkkenfunksjoner

GROHE sine vannsystemer og kjøkkenkraner er utformet for å oppfylle alt du måtte ønske og har brukerfokuserte Funksjoner og geniale detaljer som utgjør hele forskjellen.Flere valgmuligheter, høyere komfort og større fleksibilitet – det er derfor det er så godt å bruke våre produkter.

K7 Ettgreps kjøkkenbatteri

KRAFTIGE SPRAYFUNKSJONER

Uansett om du vasker grønnsaker, gjør vasken ren eller fyller en kaserolle med vann gir den utrekkbare hånddusjen maksimal bevegelsesfrihet på kjøkkenet. Du kan enkelt trykke på en knapp for å skifte mellom et fint strålemønster og jetstråle, og gjøre dine daglige rutiner på kjøkkenet enklere.

Utforsk Eurocube Kjøkkenbatteriet

SUPERSTEEL

For å kunne gjøre jobben sin må kjøkkenkranen være solid. Det er GROHEs SuperSteel-overflate. Faktisk er det innovative PVD-belegget ti ganger mer ripesikkert enn krom.

Opplev Essence SuperSteel

GROHE ZERO (Uten bly og nikkel)

Isolerte indre vannveier sørger for at vannet ikke kommer i kontakt med bly eller nikkel.
Tilgjengelig for følgende modeller: Eurosmart, Eurodisc Cosmopolitan, Europlus, Concetto, Essence New.

Utforsk Eurosmart med GROHE Zero teknologi

GROHE EASYTOUCH

GROHE-kraner kan aktiveres ved hjelp av en lett berøring med håndledd eller albue. Du har hendene fri, og kranen blir ikke skitten. Med en enkel berøring kan du forandre måten du styrer kjøkkenet ditt på.

Utforsk Minta Touch