Finn showrooms og installører
Showrooms
  • Showroom
  • Installatør

Min Notatblokk

Du har ikke lagt til noen produkter

Når du har lagt produktene til notatblokken kan du laste ned listen til høyre her.

0 Produkt(er)
Last ned som PDF
Slett

Dette produktet er allerede i din Notatblokk

GROHE Kjøkken

Prisvinnende design med innovativ funksjonalitet

På samme måte som et godt måltid kombinerer nydelig presentasjon, ferske ingredienser og næringsinnhold, balanserer våre blandebatteri perfekt kvalitet, teknologi og design. Ved å bruke kun de fineste materialene og de nyeste bransjeledende teknologiene, leverer GROHE kjøkkenblandebatterier mange år med pålitelig ytelse - dag ut, dag inn.

Kjøkkentilbehør

GROHE Blue Shop

Glass, karafler, filters og CO2 flasker for GROHE Blue®

Se alle produkter

Prisbelønte design

red dot: Best of the Best 2014

red dot: Best of the Best 2014

2014-utgaven av "Red Dot Award: Product Design" viste nok en gang GROHEs dyktighet som en ledende produsent av designkraner og vannarmaturer.

GROHE vant prisen "Red dot: Best of the Best" for sin Minta Touch kjøkkenkran. Dette var femte gang på syv år at GROHE sikret det som uten tvil er designmiljøets mest ettertraktede anerkjennelse.

Brukersentrerte funksjoner

K7 Single-lever sink mixer

Innovative design og håndverksmessig kvalitet er kombinert med uslåelig ergonomi.

Tre tuthøyder
Lav tut, middels høy tut og høy tut. Uansett hvilken stil du velger, sørger GROHE ComfortHeight for at tuten på kjøkkenarmaturen er designet slik at du lett kan håndtere store gryter.

Uttrekksfunksjon for skyllestråler
Fra å skylle frukt og grønnsaker til å rengjøre fettete gryter er en uttrekkbar kran med vannstråle en viktig del av kjøkkenutstyret for hjemmekokken. Flere av våre kjøkkenarmaturserier inkluderer design med en uttrekk- eller nedtrekkbar stråle.

Komfortabel spakhåndtering, selv i trange omgivelser
På flere av våre kjøkkenarmaturer er betjeningshåndtaket plassert på siden av armaturkroppen. For å sikre komfortabel bruk når armaturen er plassert foran en vegg har vi rejustert armaturkassetten slik at den dreier 70° forover og 30° bakover.

Designet for å vare livet ut

GROHE SilkMove

GROHE kjøkkenarmaturer er designet for å vare livet ut. Ved utvikling av et nytt produkt blir alle nye materialer og komponenter testet for å sikre at de oppfyller våre høye kvalitetsstandarder.

Våre kjøkkenarmaturer gjennomgår omfattende levetidstester som simulerer flere år med daglig bruk. Dette sikrer at alle våre produkter leverer perfekt ytelse i flere år fremover.

Ettgreps kjøkkenarmaturer med GROHE SilkMove®-teknologi.En ekstra bred bruksvinkel og førsteklasses keramiske plater sikrer enkel kontroll av vanntemperatur og strømning selv med våte eller fettete hender.

Vår reservedelsgaranti sikrer at dersom et produkt er utgått, vil alle reservedeler være tilgjengelige i 10 år (15 år for skjulte deler).