<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

GROHE FootControl

Frigjør hendene dine. Trykk med foten.

For kjøkken hvor tid og bekvemmelighet er et must, hvorfor ikke gå for håndfri betjening? GROHEs nye FootControl-kraner kan slås på og av med et forsiktig trykk med foten under kjøkkeninnredningen slik at kranen forblir flekkfri. Tre av våre mest populære kraner kommer nå med denne innovative FootControl-teknologien, eller du kan tilpasse funksjonen til enhver GROHE uttrekkbar kjøkkenkran. Si farvel til bakterier, rot og stress, trykk med føttene!

Kjøkkenbrosjyre

Kjøkkenbrosjyre

Se vår imponerende kjøkkenportefolie

Produktsortiment

K7 FootControl

Utnytt det profesjonelle potensialet i kjøkkenet ditt med K7 FootControl-kranen. Nyt kvaliteten til K7s profesjonelle dusjfunksjon og uttrekkbar slange kombinert med muligheten til fotaktiveringsteknologi. Kranens skarpe arkitektoniske stil gjør den til et designikon i seg selv og den eksepsjonelle pro-level-funksjonen betyr at den matcher enhver oppgave optimalt. For et kjøkken der effektivitet er et must, gir K7 FootControl-kran deg total kontroll - og hendene fri for andre oppgaver.

Essence FootControl

Innfør minimalisme til kjøkkenet ditt med GROHEs Essence FootControl-kran som gir deg frie hender. De elegante, enkle linjene i Essence-kranen er det perfekte komplementet til et moderne kjøkken, mens One-Touch FootControl lar deg holde hendene fri og kranen fri for bakterier. Med en uttrekkbar dual spray-funksjon og den blendende, slitesterke GROHE StarLight-finishen, er Essence FootControl det perfekte valget for et kjøkken fritt for flekker.