Velkommen til GROHE’s presseområde

På denne siden kan du lese et utdrag av pressemeldinger fra GROHE og lære mer om våre prisvinnende produkter, vår organisasjon og våre kjerneverdier.

Klikk på linken under for å lese flere pressemeldinger og for å laste ned bilder fra vårt bildearkiv.

Klikk her

Pressekontakt

Emilie Bjerke
PR- & kommunikasjonsansvarlig
Engebrets Vei 3
0275 Oslo
Norge

E-post: emiliemaria.bjerke@grohe.com
Telefon: +47 991 63 775

PRESSEMELDINGER

GROHE utdanner unge i utsatte områder til å bli rørleggere

jan 10, 2020

I Manila i desember fikk 43 elever tildelt et internasjonalt og anerkjent VVS-sertifikat etter å ha gjennomført sanitærleverandøren GROHE sitt treningskurs Dual Tech. GROHE og den ideelle organisasjonen Don Bosco Mondo e.V. tilbyr utdanningstilbudet for å sikre jobbmuligheter for de unge. De siste 10 årene har bedriftene samarbeidet for å utdanne unge i alderen 17 til 25 år til å bli VVS-eksperter – ikke bare på Filippinene, men også i Mumbai og New Dehli.

Klikk her

’Verdens Toalettdag’ - LIXIL har hjulpet 15 millioner mennesker med tilgang til et trygt og rent toalett

nov 19, 2019

De fleste av oss er godt kjent med spørsmålet "hvor er toalettet" og vet akkurat hva vi skal svare. Dessverre er det over 2 milliarder mennesker som ikke har et enkelt svar til dette spørsmålet, fordi de ikke har tilgang til helt enkle sanitærløsninger.
Kostnadene med dårlige sanitærløsninger er tunge å bære for familier og utviklingsøkonomier. Ca. 800 barn under fem år dør hver dag på grunn av diaré-sykdommer forårsaket av uhygieniske forhold.

Klikk her

GROHE Goes ZERO – CO2-nøytral produksjon i 2020

nov 15, 2019

Sanitærleverandøren GROHE har med initiativet 'GROHE goes ZERO' dedikert seg til å bli den første produsenten i VVS-bransjen med en CO2-nøytral produksjon. Alle GROHEs fabrikker er konvertert til grønn elektrisitet og nå starter virksomheten også å støtte to prosjekter for å kompensere for uunngåelige CO2-utslipp.

Klikk her

GROHE investerer 5 millioner euro i fargeteknologi og skaper nye arbeidsplasser

24. okt

GROHE investerer i fargeteknologi for dusjhoder og dusjsystemer. Satsingen har så langt generert 27 nye arbeidsplasser ved GROHEs anlegg i Lahr. I løpet av de siste tre årene har GROHE investert rundt € 15 millioner på ny teknologi og infrastruktur. Målet med investeringene er å oppnå en CO2-nøytral produksjonsprosess fra 2020 på alle de fem fabrikkene til GROHE.

Klikk her

LES MER