<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

GROHE SENSE GUARD, DEN SMARTE VANNSTOPPEREN

Med GROHE Sense Guard kan du endelig ha full kontroll over din vannforsyning. Den overvåker vannforbruket ditt og oppdager alt fra små lekkasjer** til et sprukket rør*. Når systemet fanger opp noe unormalt stenges vanntilførselen helt automatisk - selv når du ikke er hjemme.

GROHE Sense Guard er en Wi-Fi-tilkoblet vannstopper som er installert på hovedrøret. Den ser bokstavelig talt alt vannet som går forbi. Når den oppdager en lekkasje stenges vanntilførselen automatisk og reduserer skadeomfanget. Nyt roen 24/7, mens GROHE Sense Guard overvåker vannet ditt.

HOLD VANNSKADER TIL DET MINIMALE!

FULLT SPEKTRUM AV VANNSIKKERHETSFUNKSJONER

Oppdager rørbrudd** og stenger vanntilførselen automatisk

Tenk på det verste som kan skje: et rør sprekker, kjelleren blir oversvømt, muggen kryper oppover veggene, de antikke møblene blir ødelagt og – stopp der!

GROHE Sense Guard reagerer i det øyeblikket et rør sprekker og stenger automatisk av vanntilførselen. Med GROHE Sense-appen får du all informasjonen du trenger på smarttelefonen din: vannet har blitt stengt av og du kan slappe av.

Oppdager mindre lekkasjer*

Tenk på en kran som står og drypper om natten, en hageslange som ikke har blitt skrudd av ordentlig, eller et dryppende rør i veggen… Det høres kanskje ut som små problemer, men det fører til unødvendig sløsing av både vann og penger over tid.

Dessuten oppdages mindre lekkasjer i veggen ofte etter flere måneder, og innen da har det kanskje forårsaket store skader på vegger og gulv. GROHE Sense Guard oppdager mindre lekkasjer på kaldtvannsystemet og varsler deg slik at du rekker å reagere.

Selvlærende algoritme for å oppdage uvanlig høyt vannforbruk

GROHE Sense Guard beskytter hjemmet ditt ved å spore bruken av vann og oppdage ting som er unormalt. Det er en intelligent selvlæringsenhet - jo mer informasjon den samler om vannforbruket ditt, desto bedre er hjemmet ditt beskyttet. GROHE Sense Guard gir deg skreddersydd vannsikkerhet ved å tilpasse seg situasjonen til husstanden din og dine personlige innstillinger.

Når volumet av vann som strømmer ut av systemet uten pause indikerer uvanlig forbruk, eller når den overskrider volumet som er satt til maksimum, kan vannet stenges automatisk.

Konstant måling av strøm, trykk og temperatur

For å gi den beste beskyttelsen mot rørrelaterte vannskader måler GROHE Sense Guard tre viktige parametere: vannstrøm, vanntrykk og systemtemperatur. Den konstante overvåkingen kombinert med GROHE Sense Guards algoritme gjør det mulig å identifisere potensielle problemer og lekkasjer i hjemmet ditt før det blir en oversvømmelse.

Du kan til enhver tid sjekke den siste statusen til disse målingene i GROHE Sense-appen - når som helst og hvor som helst. Du har også muligheten til å stenge vanntilførselen eksternt fra appen.

GROHE Sense sensoren stenger av vannet automatisk når når en lekkasje oppdages

Vær enda bedre beskyttet med et komplett sett. Når GROHE Sense sensoren oppdager en vannlekkasje, skrur GROHE Sense Guard automatisk av vannforsyningen. Ved å installere GROHE Sense vannsensorer på kritiske steder sørger du for at lekkasjen oppdages raskere.

HVORDAN ARBEIDER GROHE SENSE GUARD?

VANNSKADER ER DET MEST UTBREDTE PROBLEMET I HJEMMET!

54 % av alle husholdninger har opplevd en vannskade i hjemmet.***

Sjekk fakta om vannskader

FLERE POTENSIELLE VANNSKADER HAR BLITT OPPDAGET I TIDE

"GROHE Sense Guard oppdaget mindre lekkasjer og stoppet vanntilførselen før det var for sent. Dermed ungikk vi vannlekkasjer i hjemmet mitt."

Yvan Chevrat, Frankrike

Les historiene fra brukerne

SJEKK INSTALLASJONSKRAV OG KONTAKT EN PROFESJONELL RØRLEGGER!

Hvordan installere GROHE Sense Guard

For å beskytte huset ditt NÅ, finn en vannsikkerhetsekspert i ditt område:

PRISVINNENDE SMARTHJEM-LØSNING

ENESTÅENDE DESIGN OG BANEBRYTENDE TEKNOLOGI

GROHE Sense Guard har vunnet flere prestisjefylte priser for innovasjon, teknologi og design.

Produktsortiment

Smart vannsensor
GROHE Sense
Smart vannsensor
22505LN1
NOK 1 383,00
Veiledende pris inkl. moms
Smart lekkasjestopper + 3 x smart vannsensorer
GROHE Sense kit
Smart lekkasjestopper + 3 x smart vannsensorer
22502LN1
NOK 13 815,00
Veiledende pris inkl. moms
Smart vannstopper
GROHE Sense Guard
Smart vannstopper
22500LN0
NOK 10 279,00
Veiledende pris inkl. moms
Smart vannsensor
GROHE Sense
Smart vannsensor
22505LN1
NOK 1 383,00
Veiledende pris inkl. moms
Smart lekkasjestopper + 3 x smart vannsensorer
GROHE Sense kit
Smart lekkasjestopper + 3 x smart vannsensorer
22502LN1
NOK 13 815,00
Veiledende pris inkl. moms
Smart vannstopper
GROHE Sense Guard
Smart vannstopper
22500LN0
NOK 10 279,00
Veiledende pris inkl. moms

MER INFORMASJON OM GROHE SENSE GUARD

Trenger du hjelp til hvordan du installerer eller bruker et produkt?

Besøk GROHE Sense hjelpesenteret

LES MER

Opplev GROHE Sense og GROHE Sense Guard i full detalj.

Åpne produktbrosjyren

Den smarte vannsensoren.

Les mer om GROHE Sense

Den personlige vannforbruk-appen

Les mer om GROHE Sense app

* En test for mikrolekkasje utføres en gang i døgnet. Rørmateriale, volum og andre egenskaper fra rørsystemet kan påvirke resultatet. Deteksjon av mikrolekkasje er i de fleste tilfeller begrenset til kaldtvannsystemet. Kombiner med GROHE Sense for å overvåke potensielt økende fuktighet over tid.

** GROHE definerer et rørbrudd som et komplett hull eller en sprekk i nedstrøms rørsystemet som resulterer i utilsiktet disponering av vann med nær maksimal strømingshastighet. Deteksjon av rørbrudd avhenger av den generelle vannforbruksprofilen, og tidforsinkelsen til avstegning kan derfor variere betydelig. I løpet av det tidsrommet kan det ha kommet vann på gulvet. Oppnå raskere registreringshastighet ved å kombinere installasjonen med GROHE Sense på kritiske steder.

***Kilde: The ConsumerView, January 2017, Quantitative Assessment Europe.