HVORFOR SMARTHJEM ER FREMTIDEN ?

I løpet av det siste tiåret har alle blitt vant til å håndtere aspekter av livene våres via teknologi. Internett har gjort livet lettere med alt fra fra nettbank til nettbutikk. Nå skjer en lignende smart revolusjon i hjemmet

Hva er smarthjem-teknologi? Det smarte hjemmet er et hjem hvor nesten alt kan styres digitalt. Dørklokken din, belysningen din, sikkerheten i hjemmet, oppvarming og vann ... alt til å trekkke for gardinene dine kan tenkes til å bli styrt av teknologi.

Hva er fordelene med et smarthjem? Smart teknologi gjør dagens hjemmearbeid mye enklere og effektivt, og kan gi deg trygghet om at alt fungerer som det skal, selv om du er borte i lengre perioder. Smart teknologi kan gjøre det mer ryddig i hjemmet ditt ved å reduserer behovet for ledninger og fjernkontroller til å styre TV og musikk. Smarthjem-teknologi som styrer belysning og oppvarming kan gjøre hjemmet ditt mer komfortabelt, for eksempel ved å slå på lysene og varme opp hjemmet ditt eksternt, slik at det er helt klart til du kommer tilbake.

Noen smarthjem-teknologier fokuserer mer på sikkerhet - et integrert smart overvåkningssystem kan la deg holde øye med hva som skjer, hvor enn du er. Du kan også kjøpe systemer som holder hjemmet ditt trygt mot brann og vannskader. Det smarte hjemmet gjør at du føler at du har mer kontroll, og er bedre informert om hva som skjer med hjemmet ditt.

Hvordan fungerer et smarthjem? Smarthjem-teknologi kan bli introdusert til hjemmet ditt, litt etter litt, i henhold til hva prioriteringene dine er. Hvis du ønsker å åpne gardinene bare ved å bruke stemmen din, så kan du starte med det! Men bevegelsen er i økende grad mot integrert teknologi som knytter opp ulike elementer av hjemmet ditt på ett sted.

Den nyeste smarthjem-utviklingen. Et av de viktigste utviklingsområdene har vært fremveksten av vannsikkerhetssystemer for hjemmet. Systemer som GROHE Sense og GROHE Sense Guard kan gi deg trygghet og beskytte hjemmet ditt mot kostbare og forstyrrende lekkasjer og vannskader. Vannsikkerhet gir en rekke fordeler.

Sensorer i hjemmet ditt vil kunne oppdage og varsle deg om endringer i fuktighetsnivåer, slik at du vet at det er et problem før en vannlekkasje oppstår. Du kan også bruke sensorene til å varsle deg om eventuelle problemer eksternt via en smarthjem-app, så selv om du ikke er hjemme vet du nøyaktig hva som skjer. Du kan også bruke et slikt system til å stenge av vanntilførselen så snart du er varslet om et problem - selv om du ikke er hjemme på det tidspunktet. Ettersom vannskader enklere forebygges enn repareres, er slike systemer den nyeste smarthjem-utviklingen for å hjelpe huseiere å ha kontroll, uansett hvor de er

Les mer om GROHE Sense vannsikkerhetssystem