BADEROMSTILBEHØR

Ferdigstill baderommet ditt med baderomstilbehør fra GROHE. Tilbehørskolleksjonene inneholder alt du trenger for å fullføre ditt drømmebad - uansett hvilken stil du har.

GROHE har fokusert på hver eneste detalj, med alt fra såpedispensere og toalettbørster til håndkleringer og knagger. Tilbehøret fra GROHE gir deg elegant design kombinert med funksjon, som vil forbedre ditt baderom i mange år fremover.

Selection

Form og funksjon kombineres i den nøye utformede GROHE Selection-kolleksjonen. Dette tilbehøret er designet for å passe perfekt til våre kolleksjoner GROHE Plus, Essence og Lineare. Velg mellom ti ulike overflater for å få den stilen du ønsker.

Selection

Selection Cube

Skarpe og kubistiske linjer er kjernen i Selection Cube-kolleksjonen. Tilbehøret passer perfekt til et moderne og rent design.

Selection Cube

Essentials

Tilbehøret i Essentials-kolleksjonen gir deg moderne design kombinert med rene linjer, og passer perfekt for ethvert baderom.

Essentials

Essentials Cube

Elegante og kubistiske linjer gjør Essentials Cube-kolleksjonen perfekt til det moderne og minimalistiske baderom.

Essentials Cube

Essentials Authentic

Klassisk stil er tidløst og Essentials Authentic-kolleksjonen er skapt for å passe perfekt til tradisjonelle stiler.

Essentials Authentic

Bau Cosmopolitan

Det minimalistiske tilbehøret i Bau Cosmopolitan-kolleksjonen gir balanse på baderommet, og er designet for å passe perfekt til alle Bau-kolleksjonene fra GROHE.

Bau Cosmopolitan

FÅ FARGER PÅ BADEROMMET

Ser du etter noe annet enn krom? Kunne du tenke deg tilbehør i enten gull, sølv, rosegull eller mørkegrått? Da har du kommet til rett plass. GROHE tilbyr et komplett utvalg av kraner, dusj og tilbehør i forskjellige farger og overflater. Gjør ditt baderom personlig med din egen stil og farge.

GROHE Colors