Et bad innredet i grått, svart og hvitt med et GROHE Sensia dusjtoalett i forgrunnen.

GROHE DUSJTOALETTER
INTELLIGENT PLEIE

Opplev forbedret hygiene og komfort med det innovative GROHE dusjtoalettet, en smart kombinasjon av tradisjonelle toalettfunksjoner og luksusen til et bidet. Den tilbyr en vannbasert rensing som er skånsom mot huden din og fremmer avansert hygiene. GROHE dusjtoalett er tilgjengelig i forskjellige modeller og gjør din daglige rutine mer praktisk og hyggelig takket være sine moderne funksjoner. Oppgradering til et GROHE dusjtoalett gjør det enklere å forbedre baderomsopplevelsen med avansert renhet og komfort.

Et nærbilde av et GROHE Sensia-dusjtoalett, som viser sprayarmen i aksjon.

AVANSERT PERSONLIG HYGIENE

Sprayfunksjonen til dusjtoalettet er designet for å vaske det bakre og intime området med vann, med fokus på å fremme renslighet og tilby en forfriskende opplevelse. Bruk av vann til rensing er generelt anerkjent for sin effektivitet i å fjerne urenheter og gi en følelse av friskhet.

En Grohe Sensia fjernkontroll

OPTIMAL KOMFORT

En praktisk fjernkontroll lar deg velge blant de mange komfortfunksjonene som er tilgjengelige, for eksempel justering av spraystyrke og temperatur. Nattlyset guider deg om natten.

Fire hender lager en sirkel rundt en frøplante som vokser gjennom jord.

RESSURSSPARING

Bruk av vaskefunksjonen til dusjtoaletter reduserer vanligvis behovet for toalettpapir, og fremmer en mer sparsommelig baderomspraksis.

Et nærbilde av et GROHE Sensia-dusjtoalett som spyles.

UTVIDET RENSLIGHET

En kantløs bolle for å forhindre bakterieoppbygging, antibakterielle glass, sprayarmer som rengjør automatisk og en effektiv spyling bidrar til langvarig toalethygiene.

MØT GROHE SENSIA DUSJTOALETTER

SENSIA
REN HYGIENE, KLARE DESIGNLINJER

Det er så mange smarte funksjoner pakket inn i denne elegante og funksjonelle designen! Denne vegghengte modellen kombinerer funksjonene til et toalett med bekvemmeligheten av et bidet. Løft din daglige rutine med den naturlige rengjøringskraften til vann. Opplev ren hygiene til en inngangspris med GROHE Sensia.

SENSIA PRO
REN HYGIENE, PLUSS KOMFORT

GROHE Sensia Pro dusj toalett tilbyr personlig rengjøring med innovative vaskefunksjoner. De mange smarte funksjonene sikrer en hygienisk og skreddersydd baderomsopplevelse. Nyt skånsom hudpleie kombinert med fordelaktige komfortfunksjoner til en inngangspris.

LAST NED BROSJYRE

SENSIA ARENA
AVANSERT HYGIENE OG KOMFORT

GROHE Sensia Arena dusj toalett tilbyr avansert hygiene og et bredt utvalg av komfortable ekstrautstyr. Ved å kombinere rengjøringsfunksjoner med fordelaktige komfortfunksjoner som justerbart spraymønster, temperaturkontroll og luktabsorbering gir det en avslappende baderomsopplevelse. Den elegante, moderne designen smelter sømløst inn i moderne bad.

LAST NED BROSJYRE

Et GROHE Sensia dusjtoalett i et beige bad og matt svart krandusj, system og tilbehør
Et GROHE Sensia Dusjtoalett i et beige bad med en gylden trykkplate
Prisbelønt GROHE Sensia Arena dusjtoalett i grått bad med kromkran, dusjsystem og tilbehør
Et GROHE Sensia Arena dusjtoalett festet til en mørkegrå vegg over et skinnende, svart gulv, med to lamper hengende i taket.
Et GROHE Sensia dusjtoalett på et lyst bad med kromstrykkplate
Et GROHE Sensia Arena dusjtoalett plassert over et tregulv med mange GROHE-tilbehør festet til veggen.
Et GROHE Sensia PRO dusjtoalett i et beige og grådekorert bad med treskap.
Et GROHE Sensia PRO dusjtoalett fra siden, plassert i et grått bad med en plante ved siden av.
Et Grohe Sensia dusjtoalett i et beige og grønt bad

ULTIMATE FUNKSJONALITET

Oppdag førstehånds de ulike fordelene som beriker GROHE Sensia dusjtoaletter. Med tilpassbare innstillinger kan du justere vanntemperaturen, trykket og plasseringen av dusjstrålene for å tilpasse baderomsopplevelsen din.

ALLE FUNKSJONER OG SAMMENLIGNING

PERSONLIG HYGIENE

Et nærbilde av et GROHE Sensia dusjtoalett som viser sprayarmen i drift.

TO DUSJARMER

GROHE Sensia dusjtoaletter har to separate sprayarmer for avansert hygiene. Damens dusjarm tilbyr en skånsom, bredere spray skreddersydd for rengjøring av det intime området. I mellomtiden er den bakre sprayen designet for å rengjøre det bakre området, noe som gir den en hygienisk og frisk følelse.

Et nærbilde som viser dusjtoalettens spraydyser

ANTIBAKTERIELLE OG SELVRENSENDE SPRAYARMER

GROHE Sensia dusjtoaletter er utstyrt med avansert hygieneteknologi. Funksjonene inkluderer antibakterielle og selvrensende sprayarmer for forbedret rengjøring.

Et nærbilde av siden av dusjtoalettet som viser de dekkede sprayarmene.

UTTREKKBARE SPRAYARMER

Sprayarmene på GROHE Sensia dusjtoaletter er beskyttet av et antibakterielt dysedeksel. Dette er designet for å sikre at både sprayhodet og armen forblir fri for bakterier.

ULTIMATE YTELSE

Et nærbilde av dusjtoalettspyling med piler som viser retningen på vannet.

TRIPLEVORTEX SPYLE

Triple Vortex-systemet skylles fra tre uttak slik at hele bollen er dekket med vann for en helhetlig rengjøring. Spolen er designet for å være ikke bare kraftig, men også bærekraftig og stille for å sikre minimal forstyrrelse.

Et nærbilde av dusjtoalettet, som viser AquaCeramic-belegg.

AQUACERAMIC & HYPERCLEAN

GROHE AquaCeramic-teknologi er en gunstig teknologi som bidrar til å forhindre stygge kalk og smuss fra å feste seg til den keramiske overflaten. HyperClean-glass har en antibakteriell effekt.

Et bilde som viser positive og negative ioner som ødelegger bakterier.

PLASMACLUSTER*

PlasmaCluster-teknologien vår er designet for å forhindre oppbygging av bakterier på den keramiske overflaten. Denne innovative metoden bruker positive og negative ioner for å forbedre rensligheten og fremme avanserte hygienestandarder i Sensia Arena toalettmiljøet.

*PlasmaCluster og PlasmaCluster-logoene er registrerte varemerker for Sharp Corporation.

PERSONLIG KOMFORT

Toalettsetelokket åpnes og lukkes.

SETE OG LOKK AUTOMATISK ÅPNING OG LUKK*

Takket være en integrert bevegelsessensor åpnes og lukkes GROHE Sensia dusjtoalettlokket automatisk. Den er full av ekstra funksjoner designet for din personlige komfort.

*Tilgjengelig i Sensia Arena og Senisa Pro

A close-up of the shower toilet showing air being released to dry the user.

LUFTTØRKER*

Lufttørkerfunksjonen er designet for å la deg føle deg ren og tørr etter bruk av toalettet. Den justerbare tørketemperaturen betyr at du kan velge den perfekte varmen for øyeblikket, noe som gjør opplevelsen enda mer behagelig.

*Tilgjengelig i Sensia Arena og Senisa Pro

Et GROHE Sensia dusjtoalett i mørket for å understreke det myke nattlyset

NATTLYS*

For ekstra komfort og sikkerhet gjør nattlyset det lettere å finne veien i mørket, spesielt når du går på do om natten.

*Tilgjengelig i Sensia Arena og Senisa Pro

Hvor å kjøpe

OPPLEV OG ENGASJER

Kontakt din foretrukne GROHE-partner i dag for personlig støtte.

Hvor å kjøpe

FULLFØR DITT VALG

RAPID SLX INSTALLASJONSSYSTEM

GROHE Rapid SLX er designet som et fleksibelt og enkelt å installere system med integrert stikkontakt for dusjtoaletter og kompatibilitet med forskjellige toalettdesign. Den er kompatibel med alle 3 GROHE Sensia dusjtoaletter.

SENSIA BUNDLE

GROHE Sensia-pakken består av GROHE Sensia dusjtoalett og Rapid SLX installasjonssystem, slik at du ikke trenger å kjøpe dem separat, noe som gjør det enklere å velge.

MATCHENDE TRYKKPLATER

GROHE tilbyr et bredt utvalg av trykkplater i forskjellige farger og design, slik at du kan finne den perfekte som passer til Sensia-toalettet ditt så vel som resten av badet ditt.

AUTOSPYLESETT

GROHE Autospylsett kan eventuelt brukes sammen med Rapid SLX-installasjonsrammen, og deretter kombineres med et hvilket som helst Sensia dusjtoalett for å støtte alternativer for automatisk spyling og forspyling.

GROHE Sensia
Komplett dusjtoalett system for skjult spylesisterne, vegghengt
36507SH0
GROHE Sensia Pro
Komplett dusjtoalett system for skjult spylesisterne, vegghengt
36508SH0
Sensia® Arena
Komplett dusjtoalett system for skjult spylesisterne, vegghengt
39354SH1
Rapid SLX
Sisterne til WC, 1,13 m installasjonshøyde med integrert stikkontakt og dusjtoalettforbindelse
39596000
Installasjonssett for automatisk spyling og pre-flush
46944001
GROHE ekspertinstallatører

EKSPERTINSTALLATØRER I NÆRHETEN

Finn sertifiserte installatører i ditt område for å sikre at våre innovative toaletter er sømløst og profesjonelt installert. Se frem til et bekymringsfritt og effektivt oppsett, som gir optimal funksjonalitet til badet ditt.

FINN EN INSTALLATØR

Et manuelt bidetsete festet til et toalett i et beige bad.

GROHE MANUELL BIDETSETE

GROHE manuelle bidetsetet forbedrer badet ditt med en oppgradering som ikke krever omfattende renovering. Den integreres sømløst med ditt nåværende toalettoppsett, fungerer uten behov for strøm, og er designet for å passe til forskjellige toalettmodeller. Dette tillegget forenkler prosessen med å bringe moderne hygienefunksjoner til bademiljøet ditt.

SE MER

TJENESTER

Vi har flere tjenester for å støtte ditt behov.

REGISTRER PRODUKTET DITT

Få ett ekstra års garanti når du registrerer produktet ditt nå.