KOMFORTABEL RENGJØRING MED RENT VANN

TRENGER IKKE STRØM - GROHE MANUELT BIDETSETE

Transformerer et helt vanlig toalett til en behagelig og hygienisk opplevelse med et manuelt bidetsete fra GROHE. Å rengjøre seg med vann i stedet for papir er mer naturlig, hygienisk og skånsomt mot huden. Vær trygg på at du forlater toalettet med en følelse av renhet.

GROHE sitt manuelle bidetsete er designet for å passe sammen med ditt eksisterende toalett og leverer tilpasset personlig rengjlring med to separate sprayarmer. Sprayarmene kan justeres etter komfort og du kan være trygg på at de er hygieniske takket være rensefunksjonen.

Det manuelle bidetsetet transformerer baderommet ditt til en mer hygienisk, brukervennlig og personlig tilpasset rengjøringssone. Vask deg selv med en behagelig og skreddersydd opplevelse du selv kan kontrollere. Sett deg ned og la setet gjøre jobben. Så enkelt er det!

KOMFORTABEL OG PLETTFRI RENGJØRING

Vil du vite mer?

Last ned brosjyren for mer informasjon.

SÅ ENKELT ER DET: SE HVORDAN BIDETSETET FUNGERER

BAKERSTE SPRAY

  • Presis og personlig rengjøring
  • Juster spraystyrke

DAME SPRAY

  • En separat sprayarm for kvinnens intimsone
  • Juster spraystyrke

SETE MED MYK LUKKEMEKANISME

  • Både setet og lokk har en stille og myk lukkemekanisme

UTREKKBARE SPRAYARMER

  • De to sprayarmene er uttrekkbare og beskyttet for ekstra hygiene

RENGJØRINGSFUNKSJON FOR SPRAYARMENE

  • Sprayarmene kan rengjøres før og etter bruk
  • De er laget av et antibakterielt materiale

INTUITIV KONTROLL

Du finner kontrollspaken innen rekkevidde på siden av bidetsetet. Spaken lar deg velge sprayfunksjon og justere vanntrykket til din behov. Trykk spaken halveis ned eller løft den halveis opp for å aktivere rengjøringsfunksjonen til sprayarmene. Trykk spaken helt ned for å bruke den bakerste sprayen. Hev spaken helt opp for å bruke sprayen for damer.

SELVRENGJØRING POSISJON

SPAKEN NED: BAKERSTE SPRAY

SELVRENGJØRING POSISJON

SPAKEN OPP: DAMESPRAY

INSTALLASJON

Det manuelle bidetsetet kan enkelt installeres med forskjellige vanntilkoblingspunkter.

Tilkobling til sisternen for vanntilførsel

Tilkobling fra vannforsyningen i sisternen

Tilkobling bak veggen

Tilkobling fra en vannforsyning med utløser

Tilkobling fra servantens vannforsyning

DESIGNET MED TANKE PÅ KOMFORT

Det manuelle bidetsetet transformerer et helt vanlig toalett til et komfortabelt og hygienisk sted hvor personlig velvære kommer som en selvfølge. Den monteres på toalettet og trenger ingen strøm. I stedet opererer sprayene ved hjelp av en spak på siden av setet ved hjelp av vanntrykket. Du får selv full kontroll over den effektive, men behagelige rengjøringen. Ingen søl, ingen sprut og ingen stress. Setet er laget av hardt Duroplast og passer sømløst inn på baderommet.

PERFEKT KOMBINASJON

I GROHE tror vi at et vellykket baderomskonsept har et harmonisk design som grunnlag. Det burde være plass til at alle elementene kan fungere sammen, både i funksjon og utforming. Med våre baderomprodukter kan du være trygg på at du finnet et design som passer deg, samtidig som produktene passer hverandre.

BAU PORSELEN - ALLSIDIGHET FOR DET MODERNE LIV

Det manuelle bidetsetet fra GROHE er designet for å være kompatibel med et bredt spekter av toaletter. Det er en enkel løsning. Det kan enkelt installeres på det eksisterende toalettet, og alt du trenger å gjøre er å koble den til vann.

For en perfekt kombinasjon i form og funksjon, anbefaler likevel GROHE at du kombinerer den sammen med porselenskolleksjonen Bau. Bau er en attraktiv og moderne serie med servanter og toaletter. Kolleksjonen har taktile linjer som fungerer perfekt sammen med bidetsetet, og sikrer maksimal komfort, ytelse og visuell appell.

ØNSKER DU Å VITE OM DET MANUELLE BIDETSETET PASSER DITT TOALETT?

Produktdetaljer

Bau Porselen
Manuell bidet sete
39648SH0
Bau Porselen
Manuelt bidetsete, vegghengt 2-i-1 sett
39651SH0
Bau Porselen
Manuelt bidetsete 3-i-1 sett, vegghengt
39652SH0
Tilbehørssett til dusjslange og T-rør
14074000
Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring