Manuelt bidetsete - installasjon

Du finner instrukser på hvordan du skal installere det manuelle bidetsetet ved å bruke bruksanvisningen som følgte med produktet. Du kan også laste ned instruksjoner fra vår hjemmeside.

Last ned bruksanvisning for mer informasjon.

KOBLE TIL VANNTILFØRSEL

Det manuelle bidetsetet må kobles til en kaldtvannsforsyning. For å koble det manuelle bidetsetet til en vannforsyning, trenger du et T-rør og en tilslutningsslange. Dette kan kjøpes separat.

GROHE Tilbehørsett 14074000:
T-rør og tilslutningsslange

Teknisk tegning av tilbehørsettet
Lengde tilkoblingsslange: 795 mm
Tilkobling: 3/8"

Hvor vanntilkoblingen er plassert, avhenger av type toalett og diverse forhold på baderommet. Her ser du noen eksempler på ulike installasjonssituasjoner. Vi anbefaler alltid at du lar fagpersonell utføre installasjoner på baderom.

CLOSE-COUPLED WC

Dersom du har et tradisjonelt toalett kan du for eksempel bruke vannforsyningen fra sisternen. Da trenger du et T-rør og en tilslutningsslange. Det er viktig å måle avstanden fra vannforbindelsen til tilkoblingen på det manuelle bidetsetet for å se hvor lang slangen må være. Her ser du eksempler på ulike installasjonssituasjoner:

Tilkobling til sisternens vannforsyning

Tilkobling til sisternens vannforsyning

Tilkobling fra vannforsyningen inni sisternen

VEGGHENGT / TILKOBLING BAK VEGGEN

Hvis du har et vegghengt toalett kan du undersøke om du har en vinkelventil ved siden av toalettet. I dette tilfellet kan du koble det manuelle bidetsetet direkte til denne vinkelventilen.

Hvis du har en servant i nærheten av toalettet, kan du koble det manuelle bidetsetet til den kalde vannforsyningen.

Se denne videoen for å få informasjon om hvordan det manuelle bidetsetet er installert på et toalett, og hvordan du kan koble setet til servanten:

Tips: Med vår Grohtherm Micro kan du få temperert vann til det manuelle bidetsetet. Vennligst rådfør deg med din rørlegger.