Klarhet. Diskresjon. En viss følsomhet.

Skjønnhet i sin reneste form

Dette er kvalitetene som definerer Essence baderomsporselenet. I denne kolleksjonen finner du alt du trenger for å skape et sted hvor du kan slappe av og få rom til å tenke. For de som ønsker å skape et spa hjemme er Essence kolleksjonen perfekt - vi leverer alt fra servanter og toaletter til frittstående badekar. De slanke profilene og naturlige linjene er helt ideelle for å skape en beroligende sone som gir hele baderommet rom til å puste. Ved å tone det ned til det helt essensielle er Essence porslenet et enkelt og tiltalende design med innovative funksjoner som du vil ha glede av hver dag.

GROHE Essence brosjyre

Få et komplett baderom med Essence

Den nye kolleksjonen med Essence inneholder alt du trenger for å skape et rent, elegant og moderne baderomsdesign. Kolleksjonen inneholder tre størrelser av servanter til skap, flere praktiske vegghengde servanter, og toaletter og bide i både gulvstående og vegghengte alternativer. Alle har de samme rene og organiske formene som Essence badekarene. Hvert produkt er produsert for å passe perfekt sammen med kolleksjonene Atrio, Plus, Essence og Lineare fra GROHE. På denne måten blir det enkelt for deg å skape et baderom som harmonerer både teknisk og designmessig.

Rent og slankt design

GROHE Essence baderomsporselenet leveres med smarte og elegante funksjoner som lever opp til kolleksjonens design-etos ned til de minste detaljene. Den smale profilen til servantene på 17 mm gir et lett og delikat utseende som gjør det enkelt å designe et beroligende oppholdsrom. Samtidig er overløpet klokt plassert på siden av porselenet slik at den vender mot kranen for et helt sømløst utseende.

Komfort og velbehag som standard

I tråd med kolleksjonens rene og moderne utseende, er alle elementene i GROHE Essence-kolleksjonen designet med nyttige funksjoner for å gjøre livet ditt enklere. Hygiene og enkel vedlikehold er garantert takket være rimless-teknologien inne i toalettskålen som gjør det umulig for bakterier å gjemme seg bak kanter og sprekker.

Essence ceramics collection

Essence badekar - Gjør badet komplett

Med Essence badekaret plasser du avslapping og skulpturell stil i hjertet av baderommet. Designet med lette og rene linjer kan ethvert bad fungere perfekt sammen med resten av kolleksjonen. Finn alt fra standard badekar til frittstående badekar verdig til hjemmets spasone i kolleksjonen. Den ultimate avslappingssonen!

Produktsortiment

Les mer om Sensia Arena

GROHE Teknologier

PUREGUARD

HOLDER PORSELENET SKINNENDE HVITT - INGEN MULIGHETER FOR BAKTERIER OG SMUSS

RIMLESS TEKNOLOGI

GJØR AT BAKTERIER IKKE KAN GJEMME SEG

SOFTCLOSE-SETE

FORSIKTIG OG STILLE LUKKEMEKANISME

AVTAGBART SETE

KAN ENKELT FJERNES VED RENGJØRING

KOMBINASJONER KAN DU VÆRE TRYGG PÅ AT PASSER SAMMEN

Et konsistent designspråk og ergonomi er essensielle for å skape et avslappende baderom. Med våre perfekte kombinasjoner har vi skapt fire koordinerte kolleksjoner som kan levere en komplett baderomsløsning.

Essence New

Essence New

Se sortimentet
Lineare New

Lineare New

Se sortimentet
Atrio New Classic

Atrio New Classic

Se sortimentet
Arena Cosmopolitan

Arena Cosmopolitan

Se sortimentet