START DIN BUSINESS MED VANNSIKKERHET NÅ!

FRA REPARASJON AV VANNSKADER TIL VANNSIKKERHETSSYSTEM

Reparasjon av vannskader er en del av rørleggerjobben. Det er en viktig jobb, men sannsynligvis ikke den hyggeligste - å bli kalt ut til alle tider, i alt slags vær eller å måtte forlate andre jobber for å ordne nødstilfeller - reparasjon av vannskader er ikke bare et problem for huseiere.

Men hva om du kunne tilby kundene dine et automatisk varslingssystem i tillegg til reparasjonstjenestene dine? Tilby kundene dine ro i sinnet og begrense nivået på reparasjoner som du trenger å gjennomføre?

GROHE Sense vannsikkerhetssystem er i stand til å oppdage problemer og rørbrudd før de forårsaker stor vannskade, noe som gir mer tid for alle å reagere. I et slikt tilfelle kan du også planlegge kundebesøkene dine bedre og trenger ikke å skynde deg i så mange stressende situasjoner. Mindre tid på reparasjon av vannskade, mindre rot og mindre stress.

VANNSKADER ER DET MEST UTBREDTE PROBLEMET I HJEMMET!

54 % AV ALLE HUSHOLDNINGER OPPLEVER EN VANNSKADE I HJEMMET*.

Sjekk fakta om vannskader

ALLE KAN INSTALLERE GROHE SENSE, DEN SMARTE VANNSENSOREN

Det første skrittet mot vannsikkerhet i hjemmet er GROHE Sense, en vannsensor som er like enkel å installere som den er å kjøpe. Og når kundene har opplevd fordelene med vannsikkerhet gjennom GROHE Sense og GROHE-appen, vil de ønske hele pakken for full beskyttelse mot lekkasjer, oversvømmelse og vannskader. Og det er der du, rørleggeren, kommer inn.

Les mer om GROHE Sense

BARE DU KAN INSTALLERE GROHE SENSE GUARD, DEN SMARTE VANNSTOPPEREN

Når det gjelder GROHE Sense Guard, den smarte vannstopperen, må folk spørre deg, den profesjonelle rørleggeren, for en sikker og korrekt installasjon. Takket være GROHEs innovative og intelligent konstruerte design er det en jobb du kan gjøre raskt og enkelt.

Les mer om GROHE Sense Guard

PERFEKT UTSTYR: GROHE SENSE VANNSIKKERHETS-KIT I BILEN DIN

Den praktiske kofferten som du alltid kan ha i bilen din. Hver gang du reparerer ødelagte rør kan du presentere GROHE Sense vannsikkerhetssystem på en profesjonell måte til kunden din.

Og hver gang du selger ett av produktene, må du bestille opp nye produkter så du er klar for din neste kunde!

Settet inneholder:

  • GROHE Sense Guard
  • GROHE Sense vannsensor (3 stk)
  • GROHE Sense Guard veggmonteringssett
  • GROHE Sense Guard strømforlenger
  • GROHE Sense forlengelsessett
Les mer om GROHE Sense vannsikkerhets-kit

TREN OG BLI EN VANNSIKKERHETSEKSPERT

Flere og flere forbrukere får med seg fordelene med smarthjem-systemer og teknologi. Derfor vil trening i GROHE Sense vannsikkerhetssystemet hjelpe deg til å få en fremtidssikret virksomhet, og det gir deg ekstra kompetanse og råd å tilby, samt ferdighetene til å installere det.

Er du interessert i å lære mer om GROHE smarthjem-produkter? Eller vil du se på de tekniske detaljene som gjør Sense og Sense Guard til et unikt sikkerhetssystem mot vannskader? Vi inviterer deg til å delta på online trening!

Les mer om GROHE Sense og GROHE Sense Guard online trening!

VI FØRER POTENSIELLE KUNDER TIL DEG, SØRG FOR AT DE FINNER DEG!

Kunder som er interessert i forebygging av vannskader og å installere GROHE Sense Guard blir vist som Vannsikkerhetseksperter på hjemmesiden vår og også direkte fra GROHE Sense-appen. Er du synlig for potensielle kunder i ditt område? Sjekk ut selv!

Vis Vannsikkerhetseksperter

Hold deg oppdatert på siste nytt fra GROHE!, Meld deg på vårt nyhetsbrev

LES MER

Den smarte vannsensoren.

Les mer om GROHE Sense

Den intellegente vannstopperen i hjemmet ditt.

Les mer om GROHE Sense Guard

Den personlige vannforbruk-appen

Les mer om GROHE Sense-appen

*Kilde: The ConsumerView, January 2017, Quantitative Assessment Europe.