Minta Touch

Minta Touch

Kjærlighet ved første berøring

Moderne, tidløs og vakker. GROHEs suksessrike kjøkkenkolleksjon Minta har blitt enda bedre med vår nye innovasjon. GROHE Minta Touch kommer med en liten, men betydelig forskjell: med sin EasyTouch-teknologi reagerer den øyeblikkelig på den minste berøring, og lar deg slå av og på vannet uten å etterlate noen merker på kranen. Du trenger derfor ikke å bruke hendelen hvis hendene dine er skitne fra matlaging - du kan bare berøre kranen med håndleddet eller underarmen. Denne praktiske og hygieniske teknologien er sømløst integrert, noe som betyr at Minta har det samme og flotte utseendet som før. Den er tilgjengelig med en buet C-formet svingbar tut med uttrekk, eller med en L-formet svingbar tut med uttrekk - valget er i dine hender.

Opplev

Czyste – higieniczne – proste

Rent og hygienisk

Kranen din holder seg ren, selv om hendene dine er møkkete:
Start kranen med underarmen eller håndleddet ditt for å unngå at kranen din blir møkkete.

Estetyka i funkcjonalność

Kombinasjon av design og teknologi

Teknologi møter enestående design.

Bare berør tuten eller kroppen for å slå kranen på eller av. Hvis du har rene hender kan du velge å justere volum og temperatur med hendelen også. GROHE Minta Touch - en hybridkran som har to ulike driftsfunksjoner.

Nowoczesność – ponadczasowość – design

Moderne, tidløs, stilig og innovativ

Bestselgeren Minta fra GROHE tar innovasjon på kjøkkenet til nye høyder.

Kranen leveres i både C- og L-utforming, og tuten kan svinges og trekkes ut for bedre fleksibilitet.

Bezpieczne – również dla dzieci

Barnesikker

EasyTouch-funksjonen er helt utmerket for tilførsel av kaldt vann. Med en enkel oppgradering som tilfører vår termostatiske blandeventil, Grohtherm Micro, justeres vanntemperaturen uten fare for skålding.

Enkel installasjon

Installeringen er er overraskende enkel. Bare følg de enkle trinnene som vises i installasjonsvideoen, og få Minta Touch klar til bruk på kort tid.

Tips: For å se fullskjermmodus, start videoen og klikk på knappen til venstre for volumkontrollen.

Produktsortiment