PRODUKTFUNKSJONER

KJENN FORDELENE MED INNOVATIVE EGENSKAPER, OVERFLATER OG FUNKSJONER

INNOVATIVE KJØKKENVASKFUNKSJONER - Vaskene fra GROHE leveres med smarte funksjoner som vil gjøre oppvasken til en lek. Kjøkkenvaskene er enkle å rengjøre, reduserer vannstøy og leveres til og med inkludert en fjernstyrt avløpsgarnityr. Velg mellom flere materialer, størrelser, stiltyper og farger.

MOMENTS OF TRUTH

GROHE QuickFix

Installer vasken din raskt med vårt GROHE QuickFix-system. Forhåndslagde hull gjør de fleste av vaskene også reversible.

GROHE Whisper

Hysj! Takket være den tette blandingen av kvarts og akryl, reduserer GROHE komposittvaskene støy fra rennende vann og håndtering av kjeler og panner til et minimum.

PRODUKTFUNKSJONER

AVFALLSGARNITYR FOR ENKEL HÅNDTERING

Automatisk avfallsgarnityr eller valgfri popp-up gjør at du slipper å dyppe hendene dine i skittent vann igjen.

ROMSLIGE KUMMER

Mer bevegelsesfrihet - takket være innovative produksjonsteknikker har alle komposittvaskene fra GROHE en dybde på minst 20 cm. Dette lar deg håndtere selv de største kjøler og stekepanner uten problem.

MATERIAL

Komposittvaskene fra GROHE gir overlegen holdbarhet og funksjonalitet. Vårt kompositt består av 80% kvarts blandet med akrylharpiks for et super slitesterkt materiale. Støpt med en spesiell datamaskinstyrt støpeprosess, produseres det vasker som er ekstremt motstandsdyktige mot varme, bulker, riper og flekker. Det farges heller ikke av under UV-lys, noe som betyr at det vil beholde sitt gode utseende, så vel som dets ypperlige ytelse. Vi er sikker på at du vil elske den glatte og porefrie overflaten som er hygienisk og enkel å rengjøre. For ekstra trygghet, leveres hver GROHE-vask med en fem års garanti, akkurat som kranene våres.

VARMEMOTSTAND

Varme stekepanner? Ikke noe problem! Komposittvaskene fra GROHE er varmebestandige på opp til 280 ° for lang holdbarhet.

RIPESIKKER

Tenk praktisk! Den solide kompositten gjør at vaskene er ripesikre og har en lang holdbarhet.

FLEKKAVVISENDE

Like vakre som de er praktiske. Komposittvaskene fra GROHE er flekkavvisende og sørger for at de holder seg fine lenge.

100% TRYGGE I KONTAKT MED MAT

Vær helt trygg på kjøkkenet ditt. Komposittvaskene fra GROHE er 100% trygge i kontakt med mat, noe som gjør matforberedelser enkelt og hygienisk.

FARGER IKKE AV I UV-LYS

Slipp solskinnet inn! Vårt komposittvaskmateriale vil ikke falme i UV-lys. Dermed holder den seg også ny og fargerik i utseendet også.

PRODUKSJONSPROSESS

GROHE sine kolleksjoner med kjøkkenvasker dekker alle behov, enten om det er på budsjett, sofistikerte eller minimalistiske design. Den nyskapende produksjonsprosessen fungerer hånd i hånd med det slitesterke kvartskomposittet for å skape vasker som er tøffe og slitesterke.

Hver vask produseres ved hjelp av en datamaskinstyrt polymeriseringsstøpeprosess. Dette sikrer en fullstendig ensartet farge og en sømløs, herdet og beleggfri overflate. Støpeprosessen sørger også for en sjenerøs minimumsdybde på 20 cm, og takket være den tette sammensetningen er også vaskene fra GROHE betydelig støyreduserende mot rennende vann.

KVALITET SOM VARER LIVET UT

Vær trygg når du bruker vasken. Omdømmet til GROHEs kvalitet strekker seg til hver eneste vask i vårt sortiment. Våre komposittvasker gir en overlegen holdbarhet og funksjon, med en jevn og porefri overflate som er hygienisk og enkel å rengjøre.

Vårt kompositt består av 80% kvarts blandet med akrylharpiks for et super slitesterkt materiale. Støpt med en spesiell datamaskinstyrt støpeprosess, produseres det vasker som er ekstremt motstandsdyktige mot varme, bulker, riper og flekker. Det farges heller ikke av under UV-lys, noe som betyr at det vil beholde sitt gode utseende, så vel som dets ypperlige ytelse. Vi er sikker på at du vil elske den glatte og porefrie overflaten som er hygienisk og enkel å rengjøre. For ekstra trygghet, leveres hver GROHE-vask med en fem års garanti, akkurat som kranene våres.

5-års garanti

MONTERINGSTYPER

Velg mellom to installasjonstyper for å få akkurat det du ønsker.

TOPMOUNT

TOPPMONTERT

Et tradisjonelt innebygd utseende med en vertikal 8 mm kant. Installasjon er med klips (unntatt for modeller 31653, 31654, 31655 og 31648 - kun silikon).

UNDERMOUNT

UNDERLIMT

Installert under benkeplaten for et elegant og moderne utseende. Installasjon med klips.

Rengjøring av komposittvasker

Din komposittvask er lett å holde ren. Ved å følge disse instruksjonene vil du kunne nyte en feilfri overflate i årene som kommer. Skyll vasken grundig etter bruk og tørk med en ren klut. For å rengjøre vasken bruker du en fuktig klut og oppvaskmiddel. Skyll grundig. Ved tilfeller med vanskelige flekker blander du varmt vann med oppvaskmiddel. Bruk deretter en myk svamp for å spre vaskemiddelet på vasken i sirkulære bevegelser. La stå i ett minutt og skyll grundig. For å behandle kalkflekker tar du litt eddik og lar det stå på i 20 min før du renser det bort. Ikke bruk stålsvamper, stålull, skurekrem, blekemiddel, klor, høyt konsentrert alkoholbaserte midler, syrer, etsende eller blekebaserte rengjøringsmidler. Ikke hell varmt fett eller olje i vasken for å forhindre deformasjoner.

Vedlikeholdsinstruksjoner