Produktfunksjoner

FØL FORDELENE INNOVATIVE EGENSKAPER OG FUNKSJONER

INNOVATIVE EGENSKAPER - GROHE sine vasker kommer med smarte egenskaper og gjør det enklere å vaske opp. Vaskene er enkle å rengjøre, støy blir minimert og det er til og med fjernstyrt drenering av kummen. Velg din foretrukne størrelse og stil.

MOMENTS OF TRUTH

GROHE StarLight

en skinnende og holdbar overflate som holder vasken din pen. GROHE bruker overlegent rustfritt stål og en børsteteknikk som gir en jevn overflate som er lett å holde ren.

GROHE QuickFix

installer vasken din raskt med vårt QuickFix-system. De forhåndslagde hullene til kjøkkenkraner gjør de fleste av våre vasker helt vendbare også.

GROHE Whisper

reduserer støy på kjøkkenet med vårte spesielt isolerte vasker som minimerer lyden fra kummen.

PRODUKTFUNKSJONER

AVFALLSGARNITYR FOR ENKEL HÅNDTERING

Ren og praktisk fjernstyrt avfallsgarnityr:
Unngå å dyppe hendene dine i skittent vann. Den automatiske avløpsgarnityret betjenes med en fjernkontroll, og holder hendene dine rene og tørre.

ROMSLIGE KUMMER

Større skåldypde gir deg økt kapasitet.
Takket være innovative produksjonsteknikker har alle vaskene fra GROHE en dybde på minst 17 cm. Dette lar deg håndtere selv de største kjøler og stekepanner uten problem.

MATERIAL

K300 til K1000- kolleksjonene av kjøkkenvasker behandles med spesielt vegitabilske fibre (Tampico), som gir en ekstra fin satin overflate. Den patenterte børsteteknikken fra GROHE gjør overflaten på rustfritt stål jevnere og mindre porøs enn mange andre merker. Dette gjør rengjøring enklere og øker holdbarheten betydelig.

AISI 304 - STAINLESS STEEL

AISI 304 - STAINLESS STEEL

Alle kjøkkenvasker fra GROHE leveres med AISI 304 rustfritt stål som overgår kvalitetsstandarden i bransjen. Takket være de høye prosentandelene av krom og nikkel, har AISI 304 rustfritt stål en spesielt lys overflate og en holdbarhet som motstår rust og korrusjon.

AISI 316 – STAINLESS STEEL (MARINE STEEL)

AISI 316 – STAINLESS STEEL

AISI 316, tilgjenglig i K400+ serien, gjør at kjøkkenvasker fra GROHE tilbyr en holdbar løsning - selv om du bor i et område med salt og rustskapende klima. Også kjent som "marine stål", har AISI 316 en høy prosentandel av krom, nikkel og molybden, hvilket gjør stålet ekstremt motstandsdyktig mot rust og korrusjon - til og med syrer og klor!

GROHE PVD

Svært holdbare overflater i både matte og blanke farger. Den spesielle oppskriften til vår suksess ligger i den holdbare overflatekvaliteten. GROHE bruker førsteklasses teknologi når det kommer til å levere produkter i farger. Den fysiske dampavsetningen (PVD)-teknologien sørger for at overflatesammensetningen er tre ganger hardere enn vanlig krom, samtidig som den gir enestående farger. I tillegg er overflaten også ti ganger mer ripebestandig.

MANUFACTURING

GROHE's kolleksjon av vasker inkluderer enhver stil, fra helt enkle modeller til sofistikerte og minimalistiske design. Produksjonen av vasken din vil påvirke hvor holdbar, romslig og elegant den ser ut. Her er tre fremgangsmåter vi bruker:

STØPTE VASKER
Hver vask er støpt med et enkelt lag med rustfritt stål av høy kvalitet. Kranen og avfallshull produseres i ettertid. Denne metoden gir kraftige vasker i flere utforminger, og sikrer et resultat som både er holdbart og rimelig.

STØPTE OG SVEISEDE VASKER
Vaskens ramme og kum er pressformet i rustfritt stål av høy kvalitet før de blir sveiset sammen. Denne prosessen gjør det mulig med dypere kummer, mer vertikale vegger på innsiden og en slankere radius mellom kum og ramme. Dette skaper til slutt et slankt og moderne utseende.

BØYDE OG SVEISEDE VASKER
Stål av høy kvalitet er laserskåret for måling før det blir bøyd inn i kummen. Denne kummen blir så sveiset til vasken's ramme. Denne metoden tillater skarpe indre vinkler i kummen med svært smal radius - ideelt for de minste vaskene. Da den ikke er støpt holder stålet seg jevnere og beholder sin opprinnelige tykkelse, selv i bunnen av kummen.

Quality

Grohe er kjent for sin kvalitet, og dette gjelder også hver vask i sortimentet. Vi leverer ståltykkelser fra 0.6mm ved inngangsprisen til 1mm på premium, og hver modell bruker stål over industristandarden. Vår patenterte børsteteknikk skaper en jevn overflate som er enkel å holde ren. For ekstra sikkerhet kommer hver enkelt GROHE vask med en fem års garanti, akkurat som våre kraner.

5 års garanti

MONTERINGSFORMER

STANDARD BUILT-IN

TOPMOUNT

Tradisjonell innebygd vask med en vertikal 8mm kant.

FLAT-EDGE

NEDFELLING

En orginal kant med en økning på 3mm i høyden for en elegant og enkel installasjon.

UNDERMOUNT

UNDERLIMING

Ren og moderne installasjon hvor vasken festes under kjøkkenbenken.

PLANLIMING (FLUSH)

Vasken er nedfelt 1,5mm fra kjøkkenbenken. Alternativt kan den også monteres på benkeplaten.

Cleaning Stainless Steel Sinks

Din vask i rustfritt stål er lett å holde ren. Ved å følge disse instruksjonene vil du kunne nyte en feilfri overflate i årene som kommer. Skyll vasken grundig etter bruk og tørk med en ren klut. Normale rengjøringsmidler kan brukes dersom de ikke inneholder saltsyre eller lignende. I tilfeller med vanskelige flekker, prøv å bruke litt varm eddik eller spesielle rengjøringsmidler for rustfritt stål. Du kan også bruke Grohclean. Ikke bruk stålsvamper til å rengjøre vasken eller andre gjenstander som kan skrape overflaten. Unngå bruk av salt eller blekemiddel. Ikke legg ting laget av jern i vasken over lengre perioder.

Vedlikeholdsinstruksjoner
Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring