GROHE Dusjkolleksjoner

Produkter for skreddersydde dusjer

Lag din egen personlige og skreddersydde spa-opplevelse med GROHE F-digital Deluxe og AquaSymphony. Disse moderne og luksuriøse dusjene vil stimulere alle sansene dine og forvandle badet ditt til en velværesone.

Våre dusjsystemer

Velg et dusjsystem fra GROHE når du vil ha ytelse og pålitelighet. Våre dusjsystemer kombinerer flere bransjeledende teknologier og sikrer dermed enestående ytelse og en uslåelig dusjopplevelse hver gang.

Hånddusjer og dusjsett

Vår kolleksjon av hodedusjer, hånddusjer og sidedusjer kombinerer prisvinnende design med den nyeste teknologien og førsteklasses materialer. GROHE EcoJoy-dusjer viser at vi er opptatt av miljøet og oppfordrer til daglig vannsparing.

WC Løsninger - Betjeningsplater & Sanitær Systemer

Trykkplater til toaletter og sanitærsystemer

Våre trykkplater passer til alle våre innebygde sisterner, og legger til rette for å skape luksuriøse baderomsmiljøer med det siste innen vegghengt sanitærutstyr. Med GROHE EcoJoy™-teknologi sørger våre sisterner og trykkplater for at det er enkelt å spare vann.

Trykkplater

GROHE Baderoms-kolleksjoner

GROHE baderomsarmaturer kombinererer prisvinnende design med de fineste materialene samt de nyeste, bransjeledende teknologiene. Hver kolleksjon har et bredt utvalg av typer kraner for å komplimentere det nyeste baderomsporselenet og dine personlige preferanser.

Baderomskolleksjoner
Spraymønstere

Se alle våre spraymønstre

Tilpass dusjen din med hydroterapi og utnytt alle de fysiske egenskapene til vannet for å skape en ny følelse hver dag. Stor eller ekstra stor; vann fra taket eller fra veggen; GROHEs dusjer kommer i alle former, stiler og størrelser - hver og en er designet for å tilfredsstille dine preferanser.

Spraymønstre