GROHE Dusj-Kolleksjoner

Ditt Private SPA

Lag din egen personlige og skreddersydde spa-opplevelse med GROHE F-digital Deluxe. Denne kosmopolitiske og multi-sensoriske dusjen vil stimulere alle sansene dine og forvandle badet ditt til en plass for fysisk, følelsesmessig og åndelig velvære.

Dusjsystemer

Velg et dusjsystem fra GROHE når du vil ha ytelse og pålitelighet. Våre dusjsystemer kombinerer flere bransjeledende teknologier og sikrer dermed enestående ytelse og en uslåelig dusjopplevelse hver gang.

Hånddusjer og dusjsett

Vår kolleksjon av hodedusjer, hånddusjer og sidedusjer kombinerer prisvinnende design med den nyeste teknologien og førsteklasses materialer. GROHE EcoJoy-dusjer viser at vi er opptatt av miljøet og oppfordrer til daglig vannsparing.

WC Løsninger - Betjeningsplater & Sanitær Systemer

Dusjtoalett, Betjeningsplater & Sanitær Systemer

Våre sanitærinstallasjonsrammer, skjulte sisterner, spyleventiler og utløserplater legger til rette for å skape luksuriøse baderomsmiljøer med det siste innen vegghengt sanitærutstyr. Med GROHE EcoJoy™-teknologi sørger våre sisterner og trykkplater for at det er enkelt å spare vann.

Betjeningsplater & Sanitær Systemer

GROHE Baderoms-kolleksjoner

GROHE baderoms armaturer forener prisvinnende design med de fineste materialer og de nyeste bransjeledende teknologiene. Hver kolleksjon har et bredt utvalg av kran-typer for å komplimentere den nyeste baderoms-keramikken og dine personlige preferanser.

Baderoms-Kolleksjoner
Spraymønstere

Spraymønstere

Lag din personlige dusj med hydroterapi og bruk alle de fysiske egenskapene til vannet for å skape en ny følelse hver dag. Stor eller ekstra stor; montert flush til tak eller veggmontert; GROHE hoveddusjer kommer i alle former, stiler og størrelser - hver og en designet med din tilfredshet og glede i tankene.

Discover all Spray Patterns
Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring