Euphoria Cube

Euphoria Cube

Rene geometriske former.

En nøyaktig kombinasjon av firkantede og rektangulære former utstyrt med det siste innen GROHE-teknologier, gjør Euphoria Cube til det smarte valget hvis du setter pris på minimalistisk design på baderommet. De reduserte linjene og den moderne estetikken til hånddusjen gjenspeiler det skarpe, firkantede omrisset til hodedusjen i denne subtilt designede kolleksjonen som introduserer rene geometriske former i dusjmiljøet ditt. For perfekt levering av vårt oppkvikkende regnstrålemønster er Euphoria Cube utstyrt med GROHE DreamSpray®-teknologi. Euphoria Cube+ uttrykker det vakre i det enkle via det helstøpte dekselet og den slanke, rektangulære silhuetten. Den forener rett og slett subtil design med perfekt teknologi. I tråd med formens arkitektoniske renhet er dusjdysene plassert lineært slik at man får en velbalansert design. På veggholderen sørger en fasettert dekselrosett for at ingen detaljer er glemt.

Showroom og installatører

Produktsortiment

Euphoria Shower system with diverter for wall mounting

Euphoria Systemet

Euphoria kombinerer moderne og funksjonelt design. Alle produktene fra Euphoria leveres med de annerkjente GROHE-teknologiene DreamSpray® og TurboStat®. Designet er redusert til et minimalistisk uttrykk for å sikre perfekte proporsjoner og jevn geometri, mens de koordinerte hånd- og hodedusjene forbedrer det visuelle og opplevelsen med vannet.

Dusjsystemet leveres komplett med en termostat, hodedusj og hånddusj. Hodedusjen på 160 mm kan svinges til ønsket posisjon og suppleres med den prisvinnende Euphoria hånddusjen.

Euphoria System