EUPHORIA DUSJSYSTEMER

Oppgrader dusjen din med nye Euphoria 260 og Euphoria 310 dusjsystemer.

Få et moderne design med praktiske sikkerhetsfunksjoner med den oppgraderte GROHE Euphoria kolleksjonen. FastFixation-funksjonen sørger for en rask og enkel installasjon med det justerbare veggfestet. Sikkerheten til hele familien er også nøye ivaretatt med CoolTouch-teknologien. Den sørger for at termostaten aldri blir for varm, som eliminerer risikoen for skålding. Og med et slankt og mer romslig design, er GROHE Euphoria perfekt for ethvert baderom.

Finn butikk eller rørlegger

Euphoria 260

Opplev en tryggere og mer behagelig dusjopplevelse med et Euphoria 260 dusjsystem som kommer med CoolTouch-teknologi. Alle dusjsystemene i kolleksjonen har et tidløst design, som kommer med overlegne sikkerhetsfunksjoner slik at hele familien får en behagelig dusjopplevelse.

Kolleksjonen er perfekt for deg som vil oppgradere baderommet ditt. Alle dusjsystemene kommer med FastFixation-funksjon, som enkelt lar deg tilpasse dusjen og montere den i allerede eksisterende borehull.

Sikkerheten til husholdningen er også ivaretatt, med en Grohtherm CoolTouch-termostat som sørger for at overflaten aldri blir for varm.*

Dusjsystemet kommer med ProGrip. Det betyr at både styring av termostaten og justering av høyde på hånddusjen blir enkelt, selv med glatte og såpede hender.*

Sone 1

Jet-spray

Sone 2

Regnspray

Sone 3

Regndusj

En innovativ knapp sørger for flere muligheter når du dusjer. Vri på knappen for å skifte mellom dusjens tre spraysoner. Sone 1 gir en kraftig jet-spray, sone 2 gir en forfriskende regnspray, og sone 3 sørger for en behagelig regndusj som dekker hele kroppen. I tillegg gir hånddusjen Euphoria Massage 110 flere valgmuligheter når det kommer til spraytyper. Bytt enkelt mellom regndusj, vannbesparende regnspray og en pulserende massasjespray.

*Ikke tilgjengelig for kombinerte badekar- og dusjsystemer

Euphoria 310

Slankt design med praktiske sikkerhetsfunksjoner, uten kompromisser.

Med GROHE Euphoria 310 CoolTouch dusjsystemer slipper du å ta valget mellom et moderne design og sikkerhet - dusjsystemet gir deg begge deler. Kolleksjonens sikkerhetsfunksjoner kombinert med et tidløst design, gjør dusjen til det perfekte valg for hele familien.

Takket være FastFixation-systemet kan dusjsystemet tilpasses til å passe eksisterende borehull, slik at monteringen går raskt og enkelt. Et perfekt dusjsystem for en enkel oppgradering av baderommet.

Sikkerheten til husholdningen er også ivaretatt, med en Grohtherm CoolTouch-termostat som sørger for at overflaten aldri blir for varm.

MetalGrip-håndtakene kommer med vingedetaljer, slik at den er intuitiv å styre, selv med glatte hender.

Få en ekstraordinær dusjopplevelse med det omfattende Rainshower Mono 310 dusjhodet, som dekker hele kroppen med en behagelig og avslappende regndusj - med god plass til å bevege seg.

Oppgrader også til Euphoria Massage hånddusjen for enda flere spraymuligheter, nå med hvite detaljer. Bytt enkelt mellom en forfriskende regndusj, vannbesparende regnspray og den pulserende massasjespray.

Euphoria Cube dusjsystem

Euphoria Cube er dusjsystemet for deg som verdsetter minimalistisk design på baderommet. En kombinasjon av firkantede og rektangulære former, forbedret med de nyeste GROHE-teknologiene, gjør Euphoria Cube til det smarte valget for ditt baderom. Den elegante designet til hånddusjen matcher perfekt med utformingen til hodedusjen. I tillegg kommer dusjsystemet med DreamSpray-teknologi for en fantastisk dusjopplevelse.

Bildegalleri

Produktsortiment

Brosjyre

Euphoria 260 og Euphoria 310

Oppgrader dusjen din

Rainshower
dusjsystemer