Euphoria System

Euphoria System

Perfekte proporsjoner, og konsekvent geometri.

Euphoria-systemet er en kombinasjon av moderne designog funksjonalitet – en forening av GROHE DreamSpray® ogGROHE TurboStat® i ett koordinert produkt.

Systemet har alle fordelene fra et system som kan tilpasses,inkludert en termostat, hodedusj og hånddusj. Hodedusjenhar diameter inntil 190 mm, kan svinges til optimal stilling ogsuppleres med prisvinnende hånddusjer. Euphoria hode- oghånddusjer har vårt luksuriøse Rain-strålemønster, som ibrede kundeundersøkelser har blitt identifisert som det mestbrukte og best likte strålemønsteret. Euphoria power&Soul®-systemer er utstyrt med den innovative power&Soul®190-dusjer som gir deg valget mellom fire enkle og syvekstra unike strålemønstre.

Velg det gode – høy kvalitet og garantert komfort,inkludert GROHEs prisvinnende teknologi for maksimalnytelse. Garantert.

Showroom og installatører
Bathroom Brochure

Bathroom Brochure

Luxury fittings & showers for exceptional bathrooms.

Experiencing

Grohtherm Cube

Euphoria Cube System

En nøyaktig kombinasjon av firkantede og rektangulære former utstyrt med det siste innen GROHE-teknologier gjør Euphoria Cube til det smarte valget hvis du setter pris på minimalistisk design på baderommet.

De reduserte linjene og den moderne estetikken til hånddusjen gjenspeiler det skarpe, firkantede omrisset til hodedusjen i denne subtilt designede kolleksjonen som introduserer rene geometriske former i dusjmiljøet ditt. For perfekt levering av vårt oppkvikkende regnstrålemønster er Euphoria Cube utstyrt med GROHE DreamSpray®-teknologi.

Produktsortiment

iF Product Design Award
2010 iF Product Design Award
Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring