Oppdag alle GROHEs unike Spraymønstre

Nyt Variasjonen – Oppfriskende eller Avslappende?

Lag din personlige hydroterapeutiske dusj og bruk alle de fysiske egenskapene av vann for å skape en ny sensasjon hver dag. Stor eller extra stor; tilpasset i taket eller veggmontert; GROHE hodedusjer finnes i alla former, stiler og størrelser – hver og en er designet med tanke på din tilfredshet og glede.

En snill Rain spray for å skylle bort såpe eller bodyscrub, en fokusert jet spray for å hjelpe ømme muskler å slappe av, eller en myk og beroligende Champagne spray. Med GROHE SPA hånddusjer finnes valget ved dine fingertupper.

Øk hydroterapinivået og opplev tredimensjonalt dusjing. Våre justerbare sidedusjer kan tilpasses: mer trykk mellom dine skulderblad og litt mindre for ditt nedre ryggparti – din massasjeservice i dusjen.

Vår unike design gir samme mengde vann til hvert munnstykke, som resulterer i en jevn spray. Uansett vilket mønster som passer ditt humør – Normal, Champagne spray, Pure, Jet, Rain eller Massage – så er du garantert at det kommer til å bli en gjennomgående stimulerende opplevelse.

Alle våre dusjer inneholdler GROHE DreamSpray teknologien

Dette vinnende konseptet av kvalitet og innovation skaper optimal vanndistribusjon for en makeløs dusjopplevelse. Som eksperter i vannteknologi er det vårt mål å utvikle førsteklasses dusjer med enestående funksjoner.

Dusjer har, lik biler, motorer. Den spesielle kvaliteten, presisjonen og det totale nummeret av interne deler skiller GROHE dusjer fra våre konkurrenter.

Read more about GROHE DreamSpray
Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring