Hodedusjer

RAINSHOWER HODEDUSJER

RUND ELLER FIRKANTET? KROM ELLER HVIT? VALGET ER DITT

Hodedusjer fra GROHE kommer i alle former og størrelser for å matche både behovet og baderommet ditt. Alle kolleksjoner kommer med GROHE DreamSpray-teknologi, som gir en luksuriøs følelse når man dusjer. Hodedusjer fra GROHE er også enkle å holde rene for smuss og kalk takket være SpeedClean-silikondyser.

Oppdag de siste nyhetene våre: Rainshower 310 SmartActive med kraftig ActiveRain-strålemønster som effektivt skyller ut sjampo og gir en forfriskende følelse i hode, nakke og rygg, eller den rene og elegante Rainshower 310 Mono, og sist, men ikke minst Rainshower 310 SmartConnect med trådløs fjernkontroll med 2 sprayalternativer.

RAINSHOWER-FAMILIEN

RAINSHOWER 310 SMARTACTIVE

Velg mellom den myke og beroligende GROHE PureRain-sprayen eller den stimulerende ActiveRain-sprayen - eller gå for en kombinasjon av begge.

Les mer

RAINSHOWER 310 MONO

Velg en stilren hodedusj som kommer i et utvalg av rund eller firkanet form, hvit eller krom sprayplate, og med GROHE PureRain-spray.

Les mer

RAINSHOWER 310 SMARTCONNECT

Oppgrader til bedre komfort og bekvemmelighet med trådløs fjernkontroll som styrer to strålemønstre. Også ideell for ettermontering.

Les mer

UTVALG AV RAINSHOWERS

Oppdag flere former og størrelser i vår komplette dusjkolleksjon av Rainshower.

Les mer

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring