<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>
Rainshower Icon

Rainshower Icon

Den ultimate stilerklæringen.

GROHE Rainshower® icondusjertilbys i 12 forskjellige farger og er en rask og enkelmåte å pusse opp baderommet på. de tar den prisvinnendeglorieformede designen fra Rainshower® icon til et nytt nivå.Hvorfor velge det konvensjonelle når du kan få et design somvirkelig inspirerer? Et design som utfordrer normene og giret nytt syn på hvordan mennesker interagerer med dusjenesine. I tillegg har vi inkludert vannbesparende teknologi slikat du kan veksle mellom regnstråle og Smart Rain – detsamme, spennende strålemønsteret, men med myk ogredusert vannmengde. du vrir bare på EcoButtonpå hendelen for å redusere vannforbruket med 40 %.

Produktsortiment

Farger og moro på baderommet. denne kolleksjonener en kreativ variant av den prisvinnende, ringformedeGROHE Rainshower® icon hånddusjen og har fått sininspirasjon fra blomster. Med denne er det enkelt å få godatmosfære i baderommet. Med seks friske fargepalletterå velge mellom ligger alt til rette for at du finner en modellsom passer i ditt baderom.

uansett hvilken blomst du velger, vil alle modeller ikolleksjonen Rainshower® Flower skjemme bort hudendin med de samme myke regndråpene som alle de andreRainshower®-variantene med GROHE DreamSpray®-teknologi. De har også GROHE StarLight® kromfinish,noe som betyr at de vil være like blanke i mange år.

Rainshower® Flower-kolleksjonen – den perfektehånddusjen for deg som ønsker litt mer farge i hverdagen.

Rainshower® WaterColours vårkolleksjon

Rainshower® WaterColours vårkolleksjon

Med en palett på seks farger er GROHE Rainshower® WaterColours vårkolleksjon en enkel måte å renovere et baderom på. GROHE Rainshower® WaterColours vårkolleksjon tar den prisvinnende, glorieformede designen til Rainshower® Icon til neste nivå. Nøyaktig maskinering av dusjdysene og GROHE DreamSpray®-teknologi sikrer at de midtre dysene samles i en full stråle – slik at regnstrålemønsteret blir perfekt.

Rainshower® WaterColours Natural-kolleksjon

Rainshower® WaterColours Natural-kolleksjon

GROHE Rainshower® WaterColours Natural-kolleksjonen er den nye utgaven av den prisbelønte GROHE Rainshower® Icon. Vi har foretatt et nøye utvalg av seks naturlige farger, fra Sheer Marble til Misty Slate, for å utfylle populære arkitektoniske materialer, og for å bidra til å samordne det estetiske konseptet på baderommet.

Spray Patterns

Rain Spray

Rain Spray: Wide and luxurious – a soft, delicate pattern to soothe the skin. Mimicking warm summer rain, the spray provides a full and even coverage.

Jet Spray

Jet Spray: A focussed circular spray, which delivers a refreshing burst of water. Ideal for stimulating the skin or simply cleaning the bathtub or shower.

Pure Spray

Pure Spray: The name says it all. A soft stream of pure water delivered from the centre of the shower head – reminiscent of a fresh, mountain spring.

red dot design award
2014 red dot design award
Rainshower® Flower Collection
Design Plus
2011 Design Plus
iF Product Design Award
2011 iF Product Design Award
iF Product Design Award
2011 iF Product Design Award
Rainshower® Icon
interior innovation award
2011 interior innovation award
European Consumer Choice
2010 European Consumer Choice
D&AD Award
2010 D&AD Award
Good Design Japan
2010 Good Design Japan
IDEA
2010 IDEA
Green Good Design
2010 Green Good Design
red dot design award
2009 red dot design award
best of the best

Rainshower System

Rainshower System

Se sortimentet