<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

GROHE EUPHORIA SMARTCONTROL DUSJ DEG VEKK FRA HVERDAGEN

Et innovativt og kraftig dusjsystem

Nå kan du oppleve luksus i hverdagen med GROHE Euphria SmartControl dusjsystemet. Med brukervennlig og innovativ teknologi er den lekre Euphoria SmartControl et smartere dusjsystem.

GROHE SMARTCONTROL

UTFORSK EN VERDEN MED SMARTCONTROL

GROHE EUPHORIA SMARTCONTROL 310 DUSJSYSTEM

Innovative funksjoner

Hvilken type dusjopplevelse vil du ha i dag? Med Euphoria SmartControl 310 dusjsystemet kan du velge mellom eller kombinere to spraymønstre ut i fra dagshumøret ditt. GROHE PureRain gir deg en avslappende og forfriskende dusj, mens GROHE ActiveRain-sprayen hjelper deg skylle sjampoen ut av håret.
Du kan være trygg på at komfort og sikkerhet er nøye vurdert med Euphria SmartControl 310. GROHE TurboStat-teknologien sørger for at vannet når ønsket temperatur på brøkdelen av et sekund og holder seg stabilt hele tiden mens du dusjer.

Hver minste detalj ved Euphoria SmartControl 310 er designet for å være enkelt å bruke. Dusjglideren gjør det enkelt å justere høyden på hånddusjen, mens QuickFix-dusjstangen kan enkelt installeres ved å bruke eksisterende borede hull.

Intuitiv kontroll

Det som gjør Euphoria SmartControl 310 dusjsystemet så behagelig i bruk, er den intuitive «trykk, vri, dusj»-funksjonen. Samtidig som dette gir deg en presis kontroll over vannvolumet, kan du enkelt bytte mellom spraymønstre og hånddusjen – du kan til og med kombinere to på en gang. Med Euphoria SmartControl 310 blir innstillingene dine lagret til neste gang du tar en dusj.

Lekkert design

De som verdsetter design vil glede seg over Euphoria SmartControl 310 dusjsystemet. Designalternativene er mange og passer inn I ethvert moderne baderom. Den store 310 mm store hodedusjen leveres i både rundt og firkantet design. Du kan også velge mellom StarLight-kromoverflate eller måne hvit akrylglass på sprayplaten.

GROHE EUPHORIA SMARTCONTROL 260 DUSJSYSTEM

Design og funksjoner

Rene linjer og et moderne utseende er en viktig del av Euphoria SmartControl 260 dusjsystemet. Men designet omfatter mye mer enn det; Det store dusjhodet er montert på en praktisk svingbar dusjarm som kan roteres i 180 grader for å få den perfekte vinkelen. Glideren montert på dusjstangen lar deg enkelt justere høyden på hånddusjen. QuickFix-dusjstangen er enkel å montere ved hjelp av å bruke eksisterende borede hull.

SmartControl-termostaten har en kompakt kropp med en flat topp – perfekt til oppbevaring av sjampo og såper! Du har også muligheten til å velge Euphoria 260 med badekar-tut dersom du ønsker å kombinere dusj og badekaret.

Get in the zone

Den innovative knappen i midten av hodedusjen til Euphoria SmartControl 260 gir deg enda flere smarte funksjoner. Vri på knappen for å bytte mellom hodedusjens 3 spraysoner. Sone 1 gir deg en kraftig Jet-spray. Sone 2 er en energibesparende SmartRain-spray, og sone 3 gir deg en regndusj som dekker hele kroppen. Fortsett å skru for å bevege deg igjennom sonene igjen. Det har aldri vært enklere å skreddersy din egen dusjopplevelse før.

Velg mellom en heldekkende regndusj, SmartRain-spray eller Jet-spray. Det er kjempe enkelt.

Sone 1

Jet Spray

Sone 2

SmartRain spray

Sone 3

Heldekkende regndusj

BADEKAR

Dusjsystem med termostat for badekar, for vegg montasje
Euphoria SmartControl System 260 Mono
Dusjsystem med termostat for badekar, for vegg montasje
26510000
NOK 19 956,00
Veiledende pris inkl. moms

Finn et showroom nær deg