Grohtherm Cube

Grohtherm Cube

100% Cube.

i mange år har GROHE vært synonymt medtermostater for baderommet, med over 30 millioner solgtover hele verden. med lanseringen av denne rene Cubisttermostatkolleksjonen tilbyr GROHE innovativ designkombinert med de høyeste kvalitetsstandarder. fra Cubistdesignenog de vannbesparende funksjonene til den smarteEasyReach såpekoppen tilbyr de nye Grohtherm Cubetermostaterog dusjsystemer fullstendig nytelse til sistedetalj, samtidig som de matcher perfekt GROHE Cubic-kranog dusjdesign.

firkantet nytelse – Velg det beste!

Produktsortiment

Experiencing

Nyt kubismens detaljer

I mange år har GROHE vært synonymt med termostater til badet, med over 30 millioner solgt på verdensbasis. Med lanseringen av dette nye termostatsortimentet tilbyr GROHE innovativt design kombinert med de høyeste kvalitetsstandarder. Fra dets kubistiske design og sine vannbesparende alternativer til den smarte easyreach™ såpehyllen - de nye Grohtherm Cube termostater og dusjsystemer tilbyr full glede til den siste kubistiske detalj.

Cube Bathroom

Perfekt vannkontroll

50% økonomi, 100% nytelse. Med øko-alternativer integrert i alle Grohtherm Cube produkter kan du alltid nyte en forfriskende dusj eller et avslappende bad med akkurat passe mengde vann. Med GROHE AquaDimmer Eco er det enkelt å bytte mellom hånddusj og hodedusj eller badekartut, mens den intergrerte overstyrte EcoButton gjør vannbesparelse uanstrengt. Det vakre XL WaterFall fyller badekaret mye raskere, slik at du kan nyte et avslappende bad enda tidligre.

Grohtherm Cube

GROHE Aquadimmer® Eco

En vannbesparende funksjon til badekar og dusj.

Grohtherm Cube

GROHE TurboStat®

For perfekt vanntemperatur til alle tider.

Grohtherm Cube

GROHE XL Waterfall

Bred badekartut med XL-størrelse for stille vannføring.

Grohtherm Cube

GROHE EasyReach™

Lett tilgjengelig oppbevaring med valgfri hylle. Lett å rengjøre.

Euphoria Cube

Euphoria Cube

Se sortimentet