Cube ranges for a complete bathroom solution

Det komplette Cube badeværelset fra GROHE

For exceptional bathroom design means, interior designers prefer a coherent, coordinated look. After the successful launches of Eurocube & Euphoria Cube, GROHE finally completes the “Cube bathroom” for fans of sleek, cubist design. From basin and bath mixers to showers, thermostats and accessories, the GROHE Cube ranges offer cutting-edge geometric styling ideal for the contemporary bathroom.

Grohtherm Cube

Nye Grohtherm Cube : 100% Cube, 100% GROHE

Sikkerhet, teknologi og stil er å finne i alle GROHEs termostater - også i den nye termostat-serien Grohtherm Cube. Grohtherm Cube er utstyrt med presisjonsteknologien TurboStat - for en trygg og pålitelig dusjopplevelse. I tillegg kommer termostaten i en øko-versjon samt med Waterfall utløp til badekar. Grohtherm Cube er perfekt ned til den minste detalj.

Grohtherm Cube
Grohtherm Cube

Kombiner en state-of-the-art dusjopplevelse med en kubistisk stil

Slank, enkel og med rene linjer - GROHEs kritikerroste Cube- design finnes nå også til deres banebrytende Euphoria dusjsystemer. De luksuriøse Euphoria dusjsystemene kommer med både en Grohtherm Cube termostat, en Cube hånddusj og en fantastisk fastmontert hodedusj i XL-størrelse i Cubes særegne, arkitektoniske stil.

Euphoria Systems
Eurocube Ettgrepsbatteri til servant

Ekte firkantet design. Eurocube ettgreps blandebatterier.

Rene linjer, skarpe vinkler, og et unikt og detaljorientert håndtak gjør Eurocube ettgreps servantbatterier til et sofistikert valg for moderne baderom. Enten du velger et vanlig etthulls servantbatteri eller en fire-hulls badekarsløsning så har Eurocube et alternativ til deg. Samtlige produkter er utstyrt med GROHE SilkMove og StarLight- teknologiene som vanlig.

Eurocube
Essentials Cube accessories

Cube i hver detalj ... med Essentials Cube tilbehør

Få det kubistiske baderomsdesignet korrekt utført ned til minste detalj med Essentials Cube-utvalget av baderomstilbehør. Essentials Cube tilbehør har det samme dynamiske og kubistiske utseende for et komplett badeværelse, og det er utformet til å passe sammen med de karakteristiske blandebatteriene, dusjsystemene og termostatene i Cube-designet. Hver eneste detalj fungerer sammen, fra såpehyller til garderobeknagger, og alle produkter er fremhevet av GROHEs StarLight- kromoverflate.

Essentials Cube-tilbehør

Euphoria Cube

Euphoria Systems

Eurocube

Grohtherm Cube

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring