KOMFORT OG FLEKSIBILITET MED TEMPESTA HODEDUSJER

Det er like viktig at en dusj møter dine behov, som selve designet og utformingen. Dette er årsaken til at valget av hodedusj har så stor invirkning. GROHEs store utvalg av hodedusjer dekker alle behov. Tempesta-kolleksjonen leveres med en rekke innovative funksjoner og teknologier som sikrer at du får den beste dusjopplevelsen. I tillegg er denne kolleksjonen utformet med tanke på alle budsjetter. På denne måten kan du få den beste kvaliteten og opplevelsen uten å tømme lommeboken.

Finn butikk eller rørlegger

DETTE KAN DU FORVENTE AV EN TEMPESTA HODEDUSJ

Vi har alle forskjellige behov, og det er derfor GROHE har gjort det mulig for kunder å kjøpe hele dusjsystemer, et sett som består av dusjarmen og hodedusjen eller kun en enkelt hodedusj. Hodedusjens universelle tilkobling gjør det enkelt å installere den på alle standard dusjarmer. Du har også muligheten til å velge om du foretrekker en takmontert eller veggmontert modell, avhengig av hva som passer best på badet ditt.

Velg mellom alt fra det kompakte Tempesta Cosmopolitan 100 dusjhodet med fire strålemønstere: GROHE Rain O², Rain, Massasje og Jet, til det slanke og moderne Tempesta 210 dusjhodet eller det prisvinnende Tempesta 250 dusjhodet - finn den som passer din smak og dine behov."

FUNKSJONENE TIL TEMPESTA HODEDUSJER

  • GROHE DreamSpray-teknologien er presis og sørger for en jevn fordeling av vann til hver enkelt dyse. Få en behagelig opplevelse, samtidig som du bruker mindre vann og energi.
  • GROHE EcoJoy 9,5 l/min mengdebegrenser er designet for å spare vann og energi, uten at det går på bekostning av opplevelsen.
  • GROHE Starlight kromoverflaten er ekstremt motstandsdyktig mot smuss og riper, og gir en langvarig glans igjennom hele produktets levetid.
  • SpeedClean-dysene er superenkle å rengjøre. Fjern kalkrester fra silikondysene med et enkelt tørk.
  • Inner WaterGuide beskytter deg mot skålding ved å lede varmt vann bort fra overflaten på dusjhodet. Dette forlenger også levetiden på kromoverflaten.
Last ned

DEN INNOVATIVE TEMPESTA 250 SERIEN

GROHEs nye Tempesta 250 er en kolleksjon som gir rom for mer avslapping og velvære. Vi lyttet til kundene våres, og har dermed lagt til og forbedret funksjoner for gi levere enda bedre komfort og brukervennlighet. En av disse funksjonene er GROHEs vannbesparende EcoJoy-teknologi, som enkelt sparer opptil 40% vann mens du nyter de gode funksjonene du kan forvente av en GROHE-dusj.

Tempesta 250 hodedusjene er også slankere med 55 mm i høyden, og det enda mer minimalistiske designet sørger for at de passer til ethvert moderne baderom. Der hvor GROHE har spart i høyden, er det mer enn gjort opp for i bredden. Ved å utvide hodedusjene til 250 mm i bredden vil den gode dekningen sørge for at du får mest mulig ut av spraymønsteret. Festet til hodedusjene består av et kuleledd som lar deg justere vinkelen +/- 10° for bedre komfort.

De nye Tempesta 250 dusjhodene finnes i både tak- og veggmonterte modeller, og leveres med alle de funksjonene Tempesta-kolleksjonen er kjent for. Videre har GROHE også nå lansert en modell i firkantet design! Med så mange forskjellige design- og tilpasningsalternativer, kan du være trygg på at du finner en modell som passer deg.

FLERE STRÅLEMØNSTERE MED TEMPESTA 100

Tempesta 100 hodedusjene leveres med fire strålemønstere slik at du kan tilpasse dusjopplevelsen din avhengig av dagshumøret ditt. Rain-sprayen er et mykt og deilig strålemønster som beroliger huden som varmt sommerregn. GROHEs Rain O²-spray er en mykere spray hvor luft blandes inn med vannet for å sikre at hver vanndråpe blir fyldigere. Massasjesprayen er et pulserende strålemønster som stimulerer kropp og muskler, og Jet-sprayen er en kraftig og flott stråle som vekker sansene og får musklene til å slappe av etter trening.

Ikke nok med at du får mye verdi for pengene, men med en Tempesta hodedusj kan du også benytte deg av GROHEs fem års garanti. Gi badet en makeover og velg en av de innovative Tempesta-dusjene for en god dusjopplevelse. Komfort og glede for deg, og bærekraftig og vannbesparende for miljøet.

Bildegalleri

Produktsortiment

BADEROMSBROSJYRE

GROHE Tempesta 250