<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

SmartControl Kombi-Dusjsystem

VI ER STOLTE AV Å PRESENTERE: GROHE SMARTCONTROL SYNLIG

GROHE SmartControl Synlig er designet for å skille seg ut på baderommet og den kombinerer intuitiv betjening med den ultimate dusjgleden. Ved å vri på en knapp velger du riktig vannmengde og perfekt temperatur. Og ved å trykke på en knapp kan du velge strålemønster for å skape din egen dusjopplevelse.

DET BESTE FRA TO VERDENER: GROHE SMARTCONTROL KOMBI-DUSJSYSTEM

Fleksibilitet er den beste beskrivelsen av fordelen du får når du velger GROHE SmartControl Kombi-dusjsystem, siden du kan velge blant en rekke installasjonsløsninger og også en rekke mulige kombinasjoner.

Det betyr for eksempel at du kan plassere termostaten enten vertikalt under dusjhodet, forskyve den til siden eller til og med montere den på en av sideveggene i dusjen. Du får også fleksibilitet ved å kunne kombinere termostaten med andre GROHE hode, hånd- og kroppsdusjer slik at du kan skape din egen, personlige dusjopplevelse. I tillegg kan du velge å gjøre badekaret om til en dusj ved å kombinere SmartControl-termostaten med en baderomskran og en hånddusj.

Som med GROHE SmartControl Synlig er denne løsningen også tilgjengelig i versjonene Duo og Mono og har også hylleplass til sjampo og dusjsåpe. Med dusjsystemet GROHE SmartControl Kombi går rørene i veggen og kobler sammen SmartControl-termostaten og hodedusjen. Siden systemet ikke har dusjstang, blir rengjøring enklere. Nok en fordel når du velger dusjsystmet GROHE SmartControl Kombi.

Opplev

100% Kontroll GROHE SmartControl

Start/Stopp & Volum
Den innovative GROHE SmartControl-teknologien lar deg velge mellom strålemønster og justere vannmengde akkurat slik som du ønsker. Betjeningen er like enkel å bruke for hele familien - inkludert barna.

Temperatur
GROHE TurboStat-teknologien ligger i hjertet av dette dusjsystemet. Termoelementets uovertruffene sensitivitet leverer ønsket temperatur på brøkdelen av et sekund, og holder den konstant igjennom hele dusjen.

Trykk på knappen for å starte dusjen.

Trykk igjen for å stoppe eller ta en pause i dusjen. Din foretrukne vannmengde forblir den samme når du starter dusjen igjen.

Skru for å justere vannmengde fra Eco til Full Flow.

Se opp for den perfekte dusjopplevelsen!

Den sjenerøse og proporsjonale Rainshower 360-hodedusjen er en opplevelse i seg selv. Designet garanterer en XXL-dusjfølelse

  • GROHE TrioMassage Spray: Kombinasjonen av den berømte GROHE Bokoma Spray og to GROHE Massasje sprayer gir deg en hode- og skuldermassasje i en kombinert spray
  • GROHE PureRain / Rain O² spray som forhåndsinnstilt funksjon
  • GROHE Starlight krom sprayplate
  • Forbedrede SpeedClean-dyser
  • GROHE EasyClean flyttbar sprøyteplate

HÅNDLAGET AV GROHE

Designet og produsert i Tyskland.

Smartcontrol-dusjene er produsert i Lahr, Tyskland.

Produktsortiment

Finn et showroom nær deg

Installasjonvideo

Lær mer om GROHE SmartControl

3D DUSJ – TRYKK, VRI, DUSJ