17 TIPS FOR Å SPARE VANN

Mer enn noengang er det viktig å være oppmerksom på vannforbruket. På grunn av klimaendringer er vannmangel et voksende problem i flere deler av verden. Det trengs flere og mer effektive tiltak for å opprettholde vannforsyningen. Å bruke vann koster energi og ved å bruke mindre vann reduserer vi derfor energiforbruket og dermed også vårt CO2-utslipp. Dette er i tillegg godt for lommeboka. Visste du at det er enkelt å spare flere titusner av liter vann hver dag? Vi har samlet noen praktiske tips som kan hjelpe deg med å spare vann flere steder i boligen.

SPAR VANN
I DUSJEN

Vi bruker ofte mye vann i dusjen, i tillegg til at oppvarming av vannet bruker mye energi. Les noen enkle tips for å redusere ditt vann- og energiforbruk i dusjen.

SPAR VANN
VED VASKEN

Det kan også spares mye vann ved baderomsservanten. Du bruker baderomskranen din hver dag til å pusse tenner eller vaske hender. Les våre praktiske tips som hjelper deg med å spare vann hver eneste dag.

SPAR VANN
PÅ TOALETTET

Du bruker mye vann når du spyler ned i toalettet. Vi gir deg noen tips for å redusere vannforbruket på toalettet.

SPAR VANN
PÅ KJØKKENET

Også på kjøkkenet er det stadig økt fokus på vannsparing. Det finnes en rekke smarte løsninger som også sparer vann og energi.