VANNBESPARENDE PRODUKTER

Det er viktig å ha et fokus på å spare energi, vann og ressurser generelt. En følelse av ansvar kan være oppløftene for mange, i tillegg til at det kan hjelpe miljøet.

Kun tre prosent av vannet på jorden er drikkevann. Derfor gir det ikke mening å ha et enormt vannforbruk og la flere liter vann bli sløst mens du pusser tennene. GROHE ønsker å bidra til å øke bevissthet rundt vannforbruk.

TEKNOLOGIER SOM REDUSERER VANNFORBRUK

For GROHE er bevisst og økonomisk bruk av energi og naturressurser ikke kun en utfording, men også en spennende reise. Derfor fokuserer vi på å utvikle bærekraftige systemer, teknologier og produkter. GROHE har utviklet en rekke vannbesparende teknologier som bruker mindre vann, uten at det går utover brukervennlighet og komfort.

GROHE ECOJOY

Flere av servantkranene fra GROHE kommer med en integrert strømningsbegrenser. Dette bidrar til å halvere vannforbruket fra ca. 10 liter i minuttet til ca. 5 liter. Selvom mengden vann reduseres, vil ikke dette merkes på selve strålen.

OPPTIL 50% MINDRE VANNFORBRUK

SILKMOVE ES

  • Denne teknologien sikrer en mer økonomisk anvendelse av vann og energi. Når hendelen står i midte posisjon vil det kun komme kaldt vann ut av kranen. På denne måten forhindres unødvendig bruk av varmtvann, som igjen sparer energi på å varme opp vannet. Kranen gir derimot varmt vann om du vrir hendelen mot venstre.

INGEN UNØDVENDIG BRUK AV VARMTVANN

GROHE TURBOSTAT

Våre termostater er utviklet for brukervennlighet, komfort og sikkerhet. Med TurboStat-teknologien vil ønsket temperatur oppnås uinnen en brøkdel av et sekund, samtidig som temperaturen holder seg konstant resten av dusjen.

Takket være denne reaksjonshastigheten sparer du vann og energi siden du slipper å sløse unødvendig vann på å finne rett temperatur.

VANNBESPARENDE PRODUKTER

Vi bruker våre armaturer daglig, enten for å ta en dusj eller for å vaske opp. Men visste du at du kan spare flere liter vann i året med bare noen små endringer? I de fleste tilfeller vil du ikke legge merke til endringen i hverdagen. Les mer om våre vannbesparende produkter og begynn sparingen selv.

VANNBESPARENDE TIPS

For at bekjempe vannmangel og begrense energiforbruket er det lurt å bruke vann på en sparsommelig måte. Det er flere måter å gjøre dette på. I tillegg til å bruke vannbesparende produkter kan du også spare vann ved å justere vanene dine.

Hver dag bruker vi mye vann til å ta et bad, en dusj eller til nedspyling i toalettet. Selvfølgelig er den mest effektive måten å spare vann på å bruke mindre vann. Hvis alle i en husholdning på fire personer tar et minutt kortere dusj hver dag, sparer det omtrent 6000 liter i året. Tenk da på hva du kan spare ved å gjøre dusjen 5 minutter kortere!

Er du nysgjerrig på flere muligheter for å spare vann og energi? Vi har samlet noen praktiske tips som kan hjelpe deg til å spare vann ulike steder i hjemmet.

Vandbesparelse: 17 tips