Finn showroom og installatør
Showrooms
  • Showroom
  • Installatør

Min Notatblokk

Du har ikke lagt til noen produkter

Når du har lagt produktene til notatblokken kan du laste ned listen til høyre her.

0 Produkt(er)
Last ned som PDF
Slett

Dette produktet er allerede i din Notatblokk

Concetto Ettgreps kjøkkenbatteri, DN 15

31483DC1 - Concetto Ettgreps kjøkkenbatteri, DN 15
  • supersteel
Produktnummer 31483DC1
EAN 4005176341076
4,624.00 kroner Veiledende pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Concetto ettgreps kjøkkenkran – funksjonell perfeksjon og et stilig tilskudd til kjøkkenet

GROHE Concetto ble designet med tanke på brukervennlighet og designkompatibilitet. Dette konseptet ser du hver gang du bruker den – helt fra det problemfrie Easy Installation System. GROHE SilkMove-teknologien gjør det enkelt å justere vannmengde og temperatur, og 360˚ svingradius gjør det enkelt å veksle mellom doble vasker. Kranen gir fleksibilitet med sitt uttrekkbare dusjhode med to strålemønster. GROHE EasyDock-systemet har en Glideflex lavfriksjonsslange og blymotvekt som sørger for at dusjhodet trekkes inn i tuten igjen. Dusjhodene og tutene har fleksible silikondyser som gjør det enkelt å tørke bort kalkbelegg. Det er fordelen med SpeedClean-designet. Den matte GROHE SuperSteel-finishen gir Concetto-kranen et sofistikert og minimalistisk utseende. GROHE Concetto – stil kombinert med ytelse som du kan stole på.

Produktfordeler

Uttrekkbart dusjhode med to strålemønster

Når du trenger større rekkevidde for å fylle kjeler eller rengjøre vasken, kan du bare trekke ut dusjhodet. Trykk på knappen for å bytte til den kraftigere jetstrålen. Når du slår av kranen, går den automatisk tilbake til den fine strålen.

EasyDock – automatisk inntrekking av dusjhodet inn i tuten

EasyDock-systemet har en Glideflex® lavfriksjonsslange og en liten blymotvekt som sørger for at dusjhodet trekkes inn i tuten igjen. Denne teknologien gjør det også veldig enkelt å installere kranen.

Høy tut gjør det enkelt å fylle høye kjeler

Denne høye tuten gjør det enkelt å vaske store kjeler, og din GROHE-kran takler alle utfordringene som kjøkkenet kan by på. GROHE-produkter er spesialtilpasset dine behov og hjemmets krav – slik at du får ultimat komfort.

Svingradius 360° – ekstra enkel betjening i alle retninger gjør den enkel å bruke

Full fleksibilitet: ekstra enkel å bevege i alle retninger gjør den enkel å bruke (for eksempel når du veksler mellom to vasker)

SuperSteel – supersterkt: moderne design med utseende av rustfritt stål

Premiumutseende av rustfritt stål: den matte elegansen og den overlegne ripebestandigheten gjør at denne kranen skiller seg ut. SuperSteel-belegget er resultatet av 75 års erfaring og fokus på hver minste detalj. Med sin glatte overflate av rustfritt stål er denne kranen ekstra hygienisk.

GROHE SilkMove® patronteknologi for enkel bruk

Denne premiumkranen har teknologi for kontinuerlig variabel vanntemperatur og vannmengde slik at hendelen er enkel å bruke, selv etter mange års bruk.

SpeedClean antikalksystem for rask og enkel kalkfjerning

Vårt SpeedClean antikalksystem sørger for at kalkbelegg på kranen eller dusjen aldri blir et problem igjen. Alle dusjhoder har fleksible silikondyser som enkelt kan tørkes for å fjerne kalkbelegg. Tutene har liknende silikondyser og er like enkle å rengjøre. Rengjøringen er unnagjort på et øyeblikk, og du slipper å skure.

Enkelt installasjonssystem med enkle instruksjoner

Du monterer denne kranen på et øyeblikk. Det enkle installasjonssystemet består av noen få deler og er veldig enkelt å bruke. Kranen leveres med fleksible slanger og tydelige instruksjoner som gjør installasjonen til en lek.

Tekniske data og vedlikehold

Teknisk informasjon

Teknisk produktinformasjon
Vis måltegninger

Vedlikehold

Vedlikehold

Reservedeler

Stillingsnummer Produktbeskrivelse Bestillingsnummer
* Optional accessories
1 håndgrep 46754DC0
2 patron 35mm 46374000
3 skruforbindelse 46460000
4 spyledusj 46857DC0
4.1 tilbakeslagsventil 08565000
4.2 perlator 13997000
5 dusjslange 48293000
6 tilskruing 46346000
7 stikkobling 46338000
Kjøkkenbrosjyre
Brosjyre
Kjøkkenbrosjyre

Se vår imponerende kjøkkenportefolie