GROHE DUSJTOALETT

Hva er et dusjtoalett?

Et dusjtoalett kombinerer fordelene med et vanlig toalett og en bidet. Dusjtoaletter har en sprayarm som spyler deg forsiktig med vann etter du har vært på toalettet.

EN LITEN DUSJ UTGJØR EN STOR FORSKJELL

Det har blitt mer og mer vanlig over hele verden å vaske seg med vann etter å brukt toalettet. Det kommer ikke som en overraskelse ettersom vann er det mest naturlige å bruke når vi vasker oss. Det er også mye mer behagelig, hygienisk og fordelaktig enn noe annet du kan tenke deg. Prøv selv og opplev hvordan hverdagen kan bli litt bedre takket være en liten sprayarm.

HVILKET DUSJTOALETT FRA GROHE PASSER DEG?

GROHE SENSIA ARENA

GROHE Sensia Arena tar personlig velvære i moderne tid til nye høyder og leveres med en rekke funksjoner. Lokket åpnes og lukkes lokket automatisk ved hjelp av en sensor, mens et forsiktig nattlys viser veien i mørket. Luktabsorberingen sørger for at selv et enkelt baderom kan være et sted hvor du kan slappe av. Designet er nøye uttenkt for å sørge for renhet på alle måter. De spesielle hygienebeleggene og den kraftige spylingen holder toalettet rent, mens de selvrensende og antibakterielle sprayarmene sørger for at du ikke trenger å beskymre deg mens du bruker sprayfunksjonen. Les mer om Sensia Arena og øk din personlige velvære og komfort.

Les mer om GROHE Sensia Arena

GROHE MANUELT BIDETSETE

GROHEs manuelle bidetsete transformerer et helt vanlig toalett til en behagelig og hygienisk opplevelse. Den tilkobles til det eksisterende toalettet og trenger ikke elektrisitet. I stedet opereres sprayen fra håndtaket på siden og får kraft fra vanntrykket. Dermed får du selv full kontroll over rengjøringsprosessen. Slipp rot, sprut og stress. Setet er laget av hard Duroplast og er visuelt et elegant tilskudd til baderommet. Sett deg ned og la det manuelle bidet setet fra GROHE gjøre dagen din mer hygienisk og komfortabel.

Les mer om det manuelle bidetsetet fra GROHE