Skjønnhet Gir Kjærlighet - GROHE Design

Hos GROHE er design mer enn kun utseendet. Det er en kvalitetsegenskap og står for den perfekte syntesen mellom form og funksjon.

Resultatet er gleden du opplever hver gang du bruker våre produkter. Samt gleden vi opplever hver gang vi mottar en pris for vår kompromissløse holdning til kvalitet.

Presentasjonen av en red dot ‘best av de beste’-pris for GROHE Ondus® i 2007 var det første hintet til bransjen om at design nå var en grunnleggende merkevarekomponent, i tillegg til kvalitet, teknologi og bærekraft. Det totale antallet red dot-priser teller nå 15 – inkludert ytterligere tre ‘best av de beste’-priser for GROHE Ondus® Digitecture (2009), Rainshower® Icon-hånddusjen (2010) og nye Digital Controller (2011).

Denne satsingen for å produsere de mest relevante og inspirerende designene i sanitærbransjen har også resultert i at GROHE har avansert 104 plasser i den årlige iF-bedriftsrangeringen – det største spranget i denne klassifiseringen, samtidig som priser fra USA, Storbritannia, Kina og Japan understreker porteføljens internasjonale appell.

Men kanskje en av de viktigste omveltningene som har skjedd i de siste fem årene er hvordan kreativitet har blitt brukt til ikke bare å utvikle produkter som gir merverdi, men også som en katalysator for å endre hele selskapets kultur.

GROHE F-digital

Allure Brilliant

K7

Rainshower Eco

Rainshower® Eco

Award winning In-house Design Team

«I mange år har selskapets toppledelse vist sitt engasjement for enestående design og gitt Paul Flowers den nødvendige støtten til å levere innovative, overraskende og estetiske løsninger til markedet gang på gang.»
Prof. Dr. Peter Zec, adm. dir. for «red dot design award»

reddot design award

I Juni 2011 ble det annonsert at Paul Flowers og GROHE Design Team var blitt valgt til å motta den høyeste utmerkelsen innenfor produktdesignfeltet – red dot ‘design team of the year’ 2011.

Utmerkelsen er anerkjent over hele verden, og GROHE er det første selskapet i sanitærbransjen som har mottatt prisen siden den ble introdusert i 1988.

Les mer på www.grohe-group.com