GROHE RED & BLUE HOME - KOKENDE VANN ELLER VANN MED KULLSYRE

Vi lever i en verden hvor alt skal skje øyeblikkelig. Så hvorfor skal du da måtte vente på perfekt nedkjølt, sprudlende eller kokende vann? GROHEs vannsystemer med GROHE Blue og GROHE Red leverer perfekt smak og 100 °C rett i fra kranen: "Gjenoppdaget vann".

Hvilket vannsystem passer deg?

Kokende vann? Eller nedkjølt og filtrert norsk drikkevann? Med GROHE Red og GROHE Blue kan du få begge deler direkte fra kjøkkenkranen din. Våre vannsystemer leveres i forskjellige farger, design og størrelser slik at du kan velge den som passer best til deg og ditt kjøkken.

Ta testen vår under og finn ut hvilket vannsystem som passer best for deg og fin familie.

Finn ut hvilket vannsystem som passer deg

960 kroner cashback på grohe blue og red

Vi i GROHE ønsker å gjøre våre nyeste innovasjoner tilgjengelige for alle. Derfor tilbakebetaler vi 960 kr. ved professjonell installasjon av våres GROHE Blue Home og den nye GROHE Red frem til 31. desember 2019.

Tilbudet med tilbakebetaling gjelder for installasjoner foretatt fra 1. juli til 31. desember 2019, og forutsetter at skjemaet herunder er sendt inn til oss med riktig dokumentasjon innen 31. desember 2019. Innkjøpsbevis er påkrevd. Betingelser og vilkår gjelder.

Få 960 kroner tilbakebetalt

Les mer om GROHE VANNSYSTEMER

GROHE Blue

Filtrert og nedkjølt vann med eller uten kullsyre rett fra kranen.

Les mer

GROHE RED

Filtrert og kokende varmt vann rett fra kranen.

Les mer
Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring