EN GOD DUSJ GIR DEG GLEDE

Få gleden av alle de fysiske egenskapene til vannet og samtidig skap din perfekte dusjopplevelse. Ønsker du en hodedusj som er stor eller ekstra stor? Skal den være takmontert eller veggmontert? GROHE sine dusjer kommer i alle former, stiler og størrelser. Hver enkelt er designet med tanke på deg og dine ønsker.

GROHE TURBOSTAT-TEKNOLOGI
MOTOREN I EN PERFEKT DUSJ

For å produsere termostatene fra GROHE har vi målt temperaturen opp mot det mest sensitive termometeret - huden. De anerkjente termostatene i våre dusjer og dusjbatterier sørger for at varmt og kaldt vann kommer i kontakt med huden din i nøyaktig den mengden du ønsker. GROHE Turbostat er en revolusjonerende teknologi som sikrer at du får riktig temperatur i løpet av brøkdelen av et sekund, samtidig som den holder temperaturen konstant mens du dusjer.

GROHE SMARTCONTROL
EN KRAFTIG OG SJENERØS DUSJ SOM GIR DEG FULL KONTROLL

GROHE SmartContol er den innovative dusjen som enkelt lar deg justere vannmengde og temperatur. Du kan også velge ønsket spraymønster og bytte mellom hode- og hånddusj uten å anstrenge deg. Du vrir enkelt på GROHE ProGrip-knappen for å øke eller redusere vannmengden – fra vannbesparende til full styrke. Trykk på knappen for å pause/slå av vannstrømmen. SmartControl husker instillingene dine til neste gang du starter dusjen.

Trykk på knappen for å starte dusjen.

Skru for å gradvis justere vannmengden fra vannbesparende til full styrke.

Trykk igjen for å stoppe eller pause dusjen. Innstillingene dine lagres til neste gang du starter dusjen.

GROHE SPRAYMØNSTRE – OPPFRISKENDE ELLER AVSLAPPENDE?

Vårt unike design gir samme mengde vann til hver dyse slik at du får en jevn spray. Velg det mønsteret som passer ditt humør – regn, SmartRain, Jet eller massasje - du vil garantert finne noe som passer ditt behov. Strålemønstrene TrioMassage og ActiveRain er de nyeste eksemplene på GROHEs innovative DreamSpray-teknolog.

RAIN SPRAY

REGNSTRÅLE

Bred og luksuriøs – et mykt, delikat mønster som er skånsom for huden. Den ligner varmt sommerregn, og strålen sørger for en hel og jevn dekning.

SMARTRAIN SPRAY

SMARTRAIN

Vår intelligente SmartRain-teknologi har alle fordelene med vår vanlige regnstråle, men samtidig gir den en redusert vannmengde slik at du kan spare vann uten at det går på kompromiss med komforten.

ACTIVERAIN SPRAY

ACTIVERAIN

Innovativ spray som løser opp stive muskler eller skyller ut sjampoen i håret grundig.

TRIOMASSAGE SPRAY

TRIOMASSASJE

Kombinasjonen av den berømte Bokoma-sprayen og to massasjeprayer gir deg hode- og skuldermassasje i en kombinert spray.

Concealed showers

INNEBYGDE
DUSJER

Les om teknologien i innebygde dusjsystemer.

Innebygde dusjer

Spa-dusj

Exposed showers

VEGGMONTERTE DUSJSYSTEMER

Høy ytelse og enkel installasjon

Veggmonterte Dusjsystemer
Complete shower portfolio

HELE
DUSJSORTIMENTET

Bla igjennom hele dusjsortimentet fra GROHE.

Hele Dusjsortimentet