Concealed Showers

INNEBYGDE DUSJER

DE SKJULTE FORDELENE MED INNEBYGD TEKNOLOGI

Vi ønsker oss alle mer plass, spesielt i dusjen hvor det ofte er trangt. Med en innebygd dusj får du mer plass i dusjen uten at det går på kompromiss med funksjonalitet eller komfort. I tillegg blir rengjøring raskere og enklere. Innebygd teknologi gir deg mye mer enn hva øyet kan se.
GROHE Rapido SmartBox-systemet er virkelig den universale løsningen bak alt. Aldri før har en innbygningsdel fra GROHE levert så mange forskjellige valgmuligheter og så mye fleksibilitet og frihet. Med GROHE Rapido SmartBox kan du installere den innebygde delen nå, og velge veggplate ved senere anledning.

REN MINIMALISME: GROHTHERM SMARTCONTROL & RAINSHOWER 310 SMARTACTIVE

Når du er så heldig at du kan planlegge badet ditt fra bunnen av, er Grohtherm SmartControl i kombinasjon med Rainshower 310 SmartActive et godt alternativ. Med en innebygd installasjon og et slankt design gir Grohtherm SmartControl deg mye mer plass i dusjen, i tillegg til at du får et rent og en minimalistisk løsning. En innebygd dusj er også mer praktisk: rengjøring blir både raskere og enklere. Med Rainshower SmartActive 310 kan du glede deg til du skal dusje. Det store dusjhodet dekker kroppen din og lar deg velge mellom to forskjellige spraymønstre; En myk og avslappende GROHE PureRain-spray og en ny og stimulerene GROHE ActiveRain. Hvis du ikke klarer å velge, kan du velge begge samtidig!

PERFEKT OVERFLATE I BÅDE RUNDT OG FIRKANTET DESIGN

SKYLL VEKK SJAMPOO OG STRESS

Du kan velge mellom mildt sommerregn og skikkelig styrtregn, bare med et knappetrykk. GROHE ActiveRain-strålen gir et kraftig strålemønster som skyller ut alle spor av sjampo, raskt og effektivt, og stimulerer hodebunnen din slik at du får en skinnende ren følelse. Eller du kan bytte til GROHE PureRain-stråle og slappe av under en myk og forfriskende regndusj.

Designet til GROHE SmartControl handler om mye mer enn det funksjonelle. Det slanke og strømlinjeformede designet passer perfekt i ethvert bad. De 10 mm tynne veggplatene gjør GROHE SmartControl Skjult-dekorsettene både elegante og plassbesparende.

Rundt, firkantet eller kubistisk?

Rundt, firkantet eller kubistisk?

Rundt, firkantet eller kubistisk?

TOGREPS TERMOSTATER SOM DU ØYEBLIKKELIG VIL LIKE

Våre togreps termostater er designet for å gi deg mer komfort, brukervennlighet og plass, samtidig som de ser enkle og minimalistiske ut. De slanke platene, med en bredde på kun 10 mm, og den slanje utformingen av knappene sørger for at det totale fremspringet kun er 43 mm. Alle våre togreps termostater gir deg kombinasjonen av et pent utseende og ekstra plass.

VIL DU BYTTE SPRAYTYPE? GJØR DET MED ØYNENE LUKKET!

Termostatene er konstruert for å være så brukervennlig og enkle som mulig.

Start hånddusjen ved å vri den øverste knappen lett mot venstre. Fortsett å vri mot venstre for å øke vannmengden og for å få en kraftigere spray. For å bytte til hodedusjen vrir du enkelt knappen mot høyre, og dersom du ønsker å øke vannmengden vrir du videre mot høyre. Termostaten er også tilgjengelig som 1-funksjonsmodell for å betjene en enkelt dusj, eller 2-funksjonsmodell for både dusj- og badekar.

Les mer

Tre versjoner av kontroll

Tre versjoner av kontroll

Tre versjoner av kontroll

ENKEL BETJENING: VÅRE ETTGREPSBATTERIER

Våre ettgrepsbatterier fungerer utmerket, og tilbyr komfortabel og intuitiv kontroll. GROHE sine ettgrepsbatterier er designet for å tilby første klasses funksjonalitet i et slankt design: veggplatene i seg selv er kun 10 mm tykke. Det totale fremspringet ender på kun 43 mm, uavhengig av innfelt innstallasjonsdybde.

BLANDEBATTERIET MED 3-VEIS OMSKIFTER - FÅ DET SLIK DU VIL HA DET

Alle ettgreps blandebatterier fra GROHE har et pent og minimalistisk design, men omskifteren skiller seg ut på et elegant og funksjonelt vis*. Den øverste knappen har tre posisjoner som lar deg velge mellom flere ulike strålemønstre. Ved å rotere på denne knappen kan du for eksempel velge mellom en kraftig Jet-spray, en avslappende regndusj eller å skru på hånddusjen. Eller du kan bruke knappen til å velge mellom hodedusj, hånddusj eller badekarkranen. Den nederste hendelen lar deg styre temperatur - vri til venstre for varmere vann, vri til høyre for kaldere vann - mens ved å løfte øker du vannmengden.

Les mer