Skreddersydde dusjer

REN DUSJGLEDE

Den perfekte dusjen som setter behovene og ønskene dine foran alt. Et personlig sted som dekker dine behov. Det er mer enn en dusj, det er en velværesone hvor vannet har sitt eget liv. Og hvor du elsker å tilbringe tiden.

AQUASYMPHONY: REN LUKSUS

Tenk om du kunne starte hver eneste dag med en tur til paradiset. Med AquaSymphony fra GROHE kan du forlate virkeligheten og tre inn i en annen verden: en verden hvor samspillet med vann har en oppkvikkende og forfriskende virkning og innhyller deg i mykt farget lys og avslappende lyder. Bli en del av en komposisjon som inspirerer alle sansene - en symfoni i dusjen.

UENDELIG MANGE MÅTER Å NYTE VANN PÅ

AquaSymphony orkistrerer vannet ditt i alle sine fantastiske former. Delikat som havtåke eller forfriskende som et fossefall – AquaSymphony kan du nyte på mange forskjellige måter. Komponer din egen musikk under vann. Med AquaSymphony kan du skape ditt perfekte dusjøyeblikk. Det intelligente SmartControl-systemet og det ekstremt presise Grohtherm F lar deg velge og stille inn en ny dusjopplevelse for hver dag.

Opplev AquaSymphony

F-DIGITAL DELUXE: PÅ TIDE Å SKAPE DITT PERSONLIGE SPA

Skap din egen skreddersydde spaopplevelse med GROHE F-digital Deluxe. Denne tidløse, multisensoriske dusjen vil stimulere alle sansene og forvandle badet ditt til et herlig sted for fysisk, emosjonell og spirituell velvære. Den intuitive appen GROHE F-digital Deluxe lar deg designe din egen personlige kombinasjon av lys, lyd og damp via berøringsskjermen eller Bluetooth for et unikt spafristed i ditt eget hjem

KROMOTERAPI FOR SJELEN

Få en perfekt dusjopplevelse ved å la deg innhylle i farger. Med et stort utvalg av forskjellige fargekombinasjoner kan du skape et personlig lysshow som vil underholde deg og gi deg avslapping når du dusjer.

HELSEBRINGENDE DAMPBAD

Skånsom damp har lenge vært kjent for sine mange positive virkninger, og denne effekten er nå tilgjengelig i din dusj.

BEVEG DEG TIL MUSIKKEN

La lyden av favorittmusikken din forene seg med tonene av sprutende vann

EN OPPLEVELSE FOR SANSENE MED BARE MED ETT KNAPPETRYKK

En genial App som fullfører den perfekte kolleksjonen. F-digital Deluxe-enheten og en Apple eller Android-telefon med appen GROHE SPA, gir deg perfekt kontroll over lys, lyd og til og med damp– samt individuelle moduler. La showet begynne.

Utforsk F-Digital Deluxe

NÅ ER DET DIN TUR