VEGGMONTERTE DUSJER

KORT VEI FRA PLANLEGGING TIL DUSJGLEDE

Med synlige dusjer fra GROHE blir det enklere enn noensinne å virkeliggjøre drømmene dine. Prosessen fra planlegging til nytelse blir enkelt.

GROHE TurboStat-teknologi er kjernen i dette dusjsystemet. Termoelementets enestående følsomhet gjør at termostaten leverer vann ved ønsket temperatur i løpet av brøkdelen av et sekund – og holder temperaturen konstant så lenge du dusjer. GROHE termostat-dusjbatterier leveres med en SafeStop-knapp som er stilt inn på 38°C for å forhindre at barn setter opp temperaturen ved et uhell. De ergonomiske håndtakene gir alltid et godt grep, selv med vann eller såpe på hendene. Med Aquadimmer eller SmartControl blir det superenkelt å veksle mellom hånddusjen og hodedusjen.

GROHE SMARTCONTROL KOMBI
FORDELENE MED

Hvis du skal lage nytt bad eller renovere, så er GROHE SmartControl kombi en ideell løsning. Det veggmonterte GROHE Rainshower SmartControl-dusjsystemet gjør monteringen enkel, og resultatet blir desto mer iøynefallende.

De finnes i to forskjellige versjoner: Duo med tre SmartControl-knapper, to hodedusjstråler samt hånddusj og Mono med to SmartControl-knapper, hodedusj og hånddusj med én stråle. Designet til GROHE SmartControl Kombi inkluderer en integrert hylle som har plass til sjampo og dusjsåpe. De mange funksjonene til GROHE SmartControl – fra den intuitive bruken av SmartControl-knappene, perfekt mengde- og temperaturstyring til valg av overflate for dusjhodene – garanterer mer glede i dusjen.

Utforsk Rainshower SmartControl 360

Rainshower 360 hodedusjer gir deg valget mellom forskjellige stråletyper: fra den deilig oppfriskende GROHE PureRain-strålen til den forfriskende Bokoma-strålen eller Massasje-strålene.

GROHE SmartControl kombinerer intuitiv bruk av SmartControl-knappene og den ultimate dusgjlede. Ikke bare kan du velge mellom spraymønstre, men du kan også justere til den perfekte temperaturen og vannmengde - for å skape din individuelle dusjopplevelse.

EUPHORIA 260
SLAPP AV ELLER FRISK DEG OPP MED

Euphoria 260 gjør seg fortjent til navnet sitt hver gang du går i dusjen. Midt i den blanke, krombelagte overflaten finner du en spesiell knapp. Denne kan du bruke til å velge mellom forskjellige strålesoner, og justere bredden på strålesonen og kraften i vannstrålen. Sone 1 gir en konsentrert jetstråle slik at dusjen føles revitaliserende. Dette er ideelt for å vaske vekk både anspentheter og sjampo. Sone 2 gir det beste fra to verdener: en bredere stråle som gir en energigivende, men likevel avslappende effekt. Sone 3 er den bredeste strålen, og dekker hele kroppen mens den gir en myk og oppfriskende dusjeffekt.

FRA L TIL XXL

Tre soner med dusjnytelse lett tilgjengelig med bare noen knappetrykk. Du kan veksle mellom dem ved å bare vri på knappen. Ved å vri knappen kontinuerlig kan du nyte en kraftig Jet-stråle etterfulgt av den bredere SmartRain-strålen, slik at du får en energigivende, men likevel avslappende effekt, og deretter Rain-strålen som gir deg samme følelse som mykt sommerregn. Fortsett å vri for å gå gjennom alle de tre sonene igjen.

Les mer om Euphoria

TEMPESTA 210
GIR GANSKE ENKELT EN FLOTT DUSJOPPLEVELSE

Det slanke, polerte dusjhodet og den sylinderformede profilen gjør Tempesta Cosmopolitan 210 til det perfekte valget for moderne, arkitektoniske bad. Tempesta Cosmopolitan 210 er et dusjsystem som er enkelt å installere, og har alle fordelene til GROHE-teknologien. Dusjhodet og dusjarmen kan dreies for å få den perfekte vinkelen. Dusjstangen har en indre vannleder og termostatens GROHE TurboStat-teknologi betyr at du kan ta luksuriøse dusjer som alltid har den forhåndsvalgte temperaturen.

DEKKET AV REN KROM

Tempesta 210 er iøynefallende med sin slanke, blanke og minimalistiske form, og har en vakker kromoverflate. Den blanke kromoverflaten og spillet i vanndråpene skaper en fascinerende effekt slik at du nyter dusjen enda mer.

Utforsk Tempesta Dusjsystem
Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring