VEGGMONTERTE DUSJSYSTEMER

KORT VEI FRA PLANLEGGING TIL DUSJGLEDE

Med synlige dusjer fra GROHE blir det enklere enn noensinne å virkeliggjøre drømmene dine. Prosessen fra planlegging til dusjglede er rask og smertefri.

GROHEs TurboStat-teknologi er kjernen i alle våre dusjsystemer. Termoelementets enestående følsomhet gjør at termostaten leverer vann ved ønsket temperatur i løpet av brøkdelen av et sekund – og holder temperaturen konstant så lenge du dusjer. GROHE termostat-dusjbatterier leveres med en SafeStop-knapp som er stilt inn på 38°C for å forhindre at barn setter opp temperaturen ved et uhell. De ergonomiske håndtakene gir alltid et godt grep, selv med vann eller såpe på hendene. Med Aquadimmer eller SmartControl blir det superenkelt å veksle mellom hånddusjen og hodedusjen

RAINSHOWER SMARTCONTROL DUSJSYSTEM
FÅ FULL KONTROLL

Hvis du skal bygge et nytt bad eller renovere, så er GROHE SmartControl dusjsystemet en ideell løsning. Det veggmonterte GROHE Rainshower SmartControl-dusjsystemet gjør monteringen enkel, og resultatet blir desto mer iøynefallende.

Systemet leveres i to forskjellige versjoner: Duo med tre SmartControl-knapper (to for å justere strålen på hodedusjen og en for hånddusj) og Mono med to SmartControl-knapper (en for hodedusj og en hånddusj). Designet til GROHE SmartControl dusjsystemet har en smart og integrert hylle hvor du kan lagre sjampo og dusjsåpe. De intuitive knappene til GROHE SmartControl lar deg velge perfekt vannmengde og temperatur slik at du garantert kan nyte dusjen slik som du selv vil ha den.

Rainshower SmartControl 360

Rainshower 360 hodedusjer gir deg valget mellom alt fra en deilig og avslappende GROHE PureRain-stråle, en forfriskende Bokoma-stråle eller en massasjestråle.

GROHEs SmartControl dusjsystemer er designet for å gi deg intuitiv kontroll slik at du kan nyte dusjen. Ved å skru på en knapp, kan du velge riktig volum og ønsket temperatur. Ved å trykke på en knapp, kan du velge strålemønsteret som passer dagshumøret, og samtidig skape en individuelt tilpasset dusjopplevelse.

Euphoria SMARTCONTROL
BARE ETT STEG UNNA EN FANTASTISK DUSJOPPLEVELSE

Enten du er på utkikk etter et elegant design, utmerket funksjonalitet eller fleksibel kontroll, så har Euphoria SmartControl dusjsystemet alt du trenger.

GROHE SMARTCONTROL

Explore the world of SmartControl

Det elegante og brede dusjhodet Rainshower 310 SmartActive i krom kombinerer en kraftig Jet-spray med en myk, avslappende spray. Hånddusjen kan justeres i den høyden du ønsker takket være den funksjonelle dusjstangen - perfekt for å ta en kort dusj uten å få vann i håret.

Du får perfekt kontroll med Grohtherm SmartControl sin intuitive "trykk, vri, dusj"-funksjon. Dette gjør det enkelt å bytte mellom to ulike spraymønstre og hånddusjen - du kan til og med kombinere to spraymønstre på en gang.

Rainshower SmartControl 360

Vi i GROHE har lagt mye vekt på det nye Euphoria SmartControl dusjsystemet: resultatet er en rekke funksjoner som gjør Euphoria enda mer praktisk og brukervennlig. Dusjhodet er montert på en praktisk, svingbar dusjarm som kan roteres i 180 grader for å få den perfekte vinkelen. Hånddusjen kan enkelt justeres og plasseres i den høyden du skulle ønske. Vi har også utviklet og laget Grohtherm SmartControl termostaten enda smalere for at du skal å få ytterligere mer plass i dusjen. Og for at monteringen skal gå så raskt som mulig utviklet vi GROHE QuickFix - en teknologi som gjør at dusjstangen raskt og enkelt kan monteres ved hjelp av å bruke eksisterende, borede hull.

EUPHORIA 260
SLAPP AV ELLER VÅKN OPP

Euphoria 260 gjør seg fortjent til navnet sitt hver gang du går i dusjen. Midt i den blanke, krombelagte overflaten finner du en spesiell knapp. Denne kan du bruke til å velge mellom forskjellige strålesoner, og justere bredden på strålesonen og kraften i vannstrålen. Sone 1 gir en konsentrert jetstråle slik at dusjen føles revitaliserende. Dette er ideelt for å vaske vekk både anspentheter og sjampo. Sone 2 gir det beste fra to verdener: en bredere stråle som gir en energigivende, men likevel avslappende effekt. Sone 3 er den bredeste strålen, og dekker hele kroppen mens den gir en myk og oppfriskende dusjeffekt.

FRA L TIL XXL

Tre soner med dusjnytelse lett tilgjengelig med bare noen knappetrykk. Du kan veksle mellom dem ved å bare vri på knappen. Ved å vri knappen kontinuerlig kan du nyte en kraftig Jet-stråle etterfulgt av den bredere SmartRain-strålen, slik at du får en energigivende, men likevel avslappende effekt, og deretter Rain-strålen som gir deg samme følelse som mykt sommerregn. Fortsett å vri for å gå gjennom alle de tre sonene igjen.

TEMPESTA 210
GANSKE ENKELT EN FLOTT DUSJOPPLEVELSE

DEKKET AV REN KROM

Tempesta 210 er iøynefallende med sin slanke, blanke og minimalistiske form, og har en vakker kromoverflate. Den blanke kromoverflaten og spillet i vanndråpene skaper en fascinerende effekt slik at du nyter dusjen enda mer.

Utforsk Tempesta Dusjsystem

GROHTHERM 2000
100 % GROHE COOLTOUCH, AVANSERT ERGONOMI OG SÅPREBRETT

Det avanserte og elegante designet til Grohtherm 2000 sørger for at den komplementerer ethvert baderom. Opplev en spa-følelse med det avslappende fossefallet som kommer med vår synlige badekar-/dusjtermostat. I tillegg kommer termostaten med et praktisk EasyReach-brett med integrert oppbevaring for sjampo og såpe, som også er enkel å rengjøre. Med 100% CoolTouch er den solide metalloverflaten på Grohtherm 2000 alltid kjølig og trygg. Med GROHE TurboStat-teknologi får du alltid perfekt vanntemperatur uanhengig av variasjoner i vanntrykk. Grohtherm 2000 er tilgjengelig som klassisk, synlig dusjtermostat og som en variant med GROHE EasyReach-oppbevaring.

Grohtherm 2000

GROHTHERM 1000
GROHE COOLTOUCH, TRYKKHET OG KOMFORT

Opplev en forfriskende dusj på en helt ny måte. Grohtherm 1000 med moderne design kommer med CoolTouch-teknologi, ergonomisk formede metallhendler, TurboStat-teknologi og vannbesparende eco-funksjoner.

Grohtherm 1000

GROHTHERM 800
TRYGG OG ERGONOMISK

Opplev fordelene med en termostatstyrt dusj til en gunstig pris. Med en finish av GROHE StarLight krom og en GROHE TurboStat-teknologi sikrer Grohtherm 800 en luksuriøs dusjopplevelse med konstant temperatur. SafeStop-knappen, som er satt til 38 grader, forhindrer at barn kan skru opp temperaturen, og den vannbesparende eco-knappen lar deg redusere vannforbruket. De ergonomiske hendlene gir deg godt grep til enhver tid - selv med våte hender fulle av såpe. Grohtherm 800 er tilgjengelig som en synlig termostat til dusj eller baderkar.

Grohtherm 800

NÅ ER DET DIN TUR