Finn showroom og installatør
Showrooms
  • Showroom
  • Installatør

Min Notatblokk

Du har ikke lagt til noen produkter

Når du har lagt produktene til notatblokken kan du laste ned listen til høyre her.

0 Produkt(er)
Last ned som PDF
Slett

Dette produktet er allerede i din Notatblokk

GROHE Sense Smart vannsensor

22505LN0 - GROHE Sense Smart vannsensor
22505LN0 - GROHE Sense Smart vannsensor
22505LN0 - GROHE Sense Smart vannsensor
  • hvit
Produktnummer 22505LN0
EAN 4005176411779
NRF-nr. 3406405
579,00 kr Veiledende pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

GROHE Sense – enkel vannbeskyttelse uansett sted

Velkommen til GROHE Sense, den innovative vannsensoren som beskytter hjemmet mot vannskader. Denne stilige og batteridrevne enheten er perfekt på steder som brukes hyppig, for eksempel baderom og kjøkken. Den registrerer selv de minste tegn til oversvømmelser og kan til og med måle temperatur og fuktighet. Når den registrerer uønsket vann, blinker et rødt lys på den blanke akrylplaten, og den utløser også et lydsignal slik at du umiddelbart kan ta grep. I tillegg har den trådløs nettverkstilkobling slik at den kan sende pushvarsler via appen på smarttelefonen din eller varsle deg på e-post. Den kan også varsle andre familiemedlemmer, venner eller naboer slik at de kan rykke ut hvis du ikke er hjemme. GROHE Sense er enkel å installere. Du plasserer bare den kompakte enheten på gulvet der det kan være fare for oversvømmelser. Deretter laster du ned appen GROHE ONDUS, registrerer deg og følger veiviseren. Beskyttelsen er aktivert på mindre enn ti minutter. Den integrerte sensoren sender deg også daglige oppdateringer om temperatur og fuktighetsmålinger, som bidrar til å forebygge frostskader og mugg, og den varsler deg når nivåene overstiger eller faller under nivåene du har definert. Strømforbruket er så lavt at batteriet varer i inntil fire år. For å beskytte hjemmet ditt ytterligere, fra det luksuriøse familiebaderommet til det hyppig brukte vaskerommet, kan du legge til andre produkter fra GROHE Sense-kolleksjonen. GROHE Sense er stilig og brukervennlig. Dette er bransjestandarden for sikkerhet i hjemmet!

Produktfordeler

Registrerer oversvømmelser, og varsler deg via app og e-post

GROHE Sense reduserer risikoen for vannskader 24/7 ved å registrere uønsket vann og umiddelbart varsle deg med et blinkende rødt lys og et lydsignal. Den er også koblet til det trådløse nettverket slik at den kan varsle deg via GROHE ONDUS-appen og e-post.

Måler temperaturen og reduserer risikoen for frost

En integrert sensor som måler romtemperatur og varsler deg umiddelbart via pushvarsler i GROHE ONDUS-appen og e-post hvis temperaturen stiger over eller faller under nivåene du har definert – perfekt når du vil redusere risikoen for frostskader. GROHE Sense sender også temperaturinformasjon time for time en gang om dagen slik at du får fullstendig oversikt.

Måler fuktigheten og reduserer risikoen for kondens og mugg

En integrert sensor som måler fuktigheten og varsler deg umiddelbart via pushvarsler i GROHE ONDUS-appen og e-post hvis fuktigheten stiger over eller faller under nivåene du har definert i mer enn tre timer – perfekt når du vil redusere risikoen for kondens og mugg. GROHE Sense sender også fuktighetsinformasjon time for time en gang om dagen slik at du får fullstendig oversikt.

Sensor med lavt strømforbruk sørger for fire års beskyttelse

Nå kan du være helt trygg i inntil fire år takket være GROHEs Low Power sensorteknologi. Når batterinivået er lavt, vil GROHE Sense varsle deg slik at du kan bytte ut de tre AAA-batteriene, som er enkle å montere i enheten.

Smart sensor som tåler vannsprut

GROHE Sense er beskyttet mot vannsprut. Det betyr at den er produsert i samsvar med industristandarden IPX3 for vannbeskyttelse.

Mobilapp som lar deg administrere tilkoblede GROHE-produkter

En brukervennlig app som gir deg fullstendig kontroll over alle tilkoblede GROHE-produkter. GROHE ONDUS-appen for iOS og Android bruker intelligent skybasert teknologi og gir garantert maksimal vann-nytelse og sikkerhet.

Tekniske data og vedlikehold