Hånddusjer og dusjsett

Vår kolleksjon av hodedusjer, hånddusjer og sidedusjer kombinerer prisvinnende design med den nyeste teknologien og førsteklasses materialer. GROHE EcoJoy-dusjer viser at vi er opptatt av miljøet og oppfordrer til daglig vannsparing.

Power&Soul Cosmopolitan Hånddusj 160

GROHE hånddusjer – for ytelse og komfort

Velg et GROHE dusjhode, og få den perfekte dusjen, hver gang. Våre dusjer er laget med tanke på din komfort og har:

  • GROHE DreamSpray for balansert vannfordeling til hver enkelt dyse. Plasseringen av hver dyse med sin størrelse er valgt med omhu for å sikre full stråle, uansett størrelsen eller formen på dusjhodet.
  • GROHE EcoJoy med integrerte og valgfrie vannsparende funksjoner er tilgjengelig på flere av våre hodedusjer og håndholdte dusjhoder.
  • GROHE CoolTouch sørger for at dusjhåndtaket aldri blir for varmt. Nyttig hvis du bruker veldig varmt vann til å rengjøre badekaret.
Power&Soul Cosmopolitan Dusjgarnityr

Designet for å vare livet ut

Våre dusjhoder er produsert av materialer av høyeste kvalitet og er utstyrt med de siste bransjeledende teknologiene. Alle GROHE dusjer og tilbehør gjennomgår flere ytelsestester for å sikre at de fungerer perfekt selv etter mange år i daglig bruk.

Et helt liv med et utseende som er så godt som nytt GROHE StarLight krom motstår misfarging og vil ikke flasse eller skalle av.

  • Speed Clean-dyser på alle dusjhodene våre hindrer oppbygging av kalkavleiringer. Dusjhodene er laget av et flerkomponentsilikon og sikrer at dusjopplevelsen alltid er på topp.
  • Alle GROHE dusjhoder er egnet for installasjon med rørsystemer med høyt trykk.
Rainshower Solo Hånddusj

Vannbesparende dusjhoder

GROHE dusjhoder er den perfekte balansen mellom kvalitet, teknologi og design.

Ikke bare leverer de den perfekte dusjfølelsen, men den unike og inspirerende designen er garantert en pryd for badet ditt.

Vis hva du mener med et av våre designerdusjhoder:

  • Innfelte takmonterte dusjer i vår Rainshower F-serie-kolleksjon.
  • Fargede håndholdte dusjer i vår Rainshower WaterColours-kolleksjon.
  • 160 mm brede håndholdte dusjer med fire strålemønstre i vår Rainshower Cosmopolitan og Rainshower Classic kolleksjoner.