Liten plass, stor stil.

Plassbesparende GROHE-løsninger for små baderom

Arena Cosmopolitan Betjeningsplate

Feste vegghengte servanter, bideer og toaletter

Vegghengt sanitærutstyr er perfekt for små baderom. Rommet ser større ut, og det blir enklere å rengjøre gulvet siden du slipper alle krokene der skitten legger seg.

GROHE Rapid SL-rammer leveres i fire forskjellige høyder: 82 cm, 113 cm, 100 cm og 120 cm. Den minste modellen er velegnet hvis du må plassere toalettet under et vindu, og den grunne dybden gjør at rammene kan monteres i vegger med stendere eller foran en massiv vegg og deretter skjules.

Toalettspyling kan aktiveres elektronisk eller manuelt via et bredt utvalg GROHE-spylebetjeningsplater eller pneumatisk med en Air-knapp. Pneumatisk aktivering betyr at knappen ikke må kobles direkte til sisternen, men at den kan plasseres på et mer praktisk sted.

Monteringsrammer for sanitærutstyr for hjørner

Når det er lite plass, er det viktig å utnytte hjørnene. Det finnes et hjørnemonteringssett for GROHE Rapid SL-servanten, -bideet og -toalettrammene, slik at du kan utnytte dette området.

Wall-hung sanitaryware with Rapid SL

Skjulte armaturer og termostater

Armaturseriene fra GROHE er tilgjengelige med skjult utstyr til servanten, badekaret og dusjen. Veggmonterte armaturer med skjulte hoveddeler er ideelle til bruk med små toppmonterte servanter, mens skjult utstyr i dusjen unngår å stjele plass på grunn av de grunne profilene.

Our collection of faucets & thermostats
Rainshower Dusjsystem til veggmontering

Dusjsystemer

Tilleggsfunksjoner som forbedrer brukeropplevelsen, er det som skiller GROHE fra konkurrentene. Dusjarmen på alle GROHE-dusjsystemene kan roteres 360º, så selv om plasseringen av varmt- og kaldtvannsuttakene betyr at du må montere systemet nær hjørnet i dusjen, kan hodet flyttes i en behagelig posisjon for dusjing. Dette er perfekt for utbedringsprosjekter der flytting av rør kan føre til økte prosjektkostnader.

Our shower collections

Rainshower-systemer

Installasjonssystem Rapid SL

Installasjonssystem Rapid SL

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring